Wat te doen in Groningen

Dagje Groningen, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen Groningen en omgeving.

Target Lasergame

groningen, Groningen  -  Sta op de middenstip in de arena van Target Lasergame en vecht als een echte soldaat. Zonder kogels, maar met een laserstraal! Dit spannende spel in het donker is leuk voor jong en oud!

Schoolkerk Garmerwolde

garmerwolde, Groningen  -  De Schoolkerk in Garmerwolde is van buiten al een plaatje met zijn bijzondere, losstaande toren. Binnen loop je onder prachtige muurschilderingen en in de toren kun je de expositie Feest! bezoeken. Bovenin heb je een prachtig uitzicht.

Wall House #2

groningen, Groningen  -  Aan de oevers van het Hoornse Meer in Groningen staat een bijzonder stuk architectuur: Wall House #2. Bewonder dit kleurrijke ontwerp van John Hejduk.

Museum Storyworld

groningen, Groningen  -  Hoe komen strips tot stand? En animaties en games? Je komt erachter in Storyworld: van de eerste potloodlijn tot de fraaie eindresultaten.

Rondleiding stadion Euroborg

groningen, Groningen  -  Tijdens een tour door de Euroborg, het stadion van voetbalclub FC Groningen, kom je op plekken waar je normaal gesproken nooit mag komen. Bezoek onder andere de spelerstunnel, de dug-out en het museum!


UITagenda Groningen