groningen

Groningen Kinderen (74)

Museum Wierdenland

EZINGE, GRONINGEN - De wierden tekenen het landschap rond het Groningse Ezinge. Ontdek alles over het ontstaan van deze heuvels en welke geheimen ze prijsgeven in Museum Wierdenland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Cadeauwinkel De Regenboog

GRONINGEN, GRONINGEN - Houten puzzels met alle kleuren van de regenboog, fleurige sleutelhangers, boekjes, spelletjes en talloze andere hebbedingetjes waar je blij van wordt. Je vindt het allemaal in cadeauwinkel De Regenboog, in het leukste winkelstraatje van...

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Camping 't Hop

WIJCKEL, GRONINGEN - Camping 't Hop ligt middenin de prachtige omgeving Gaasterland. De camping is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen en 50-plussers en heeft een overdekt zwembad!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,00

Zwembad De Parrel

GRONINGEN, GRONINGEN - Volwassenen kunnen lekker baantjes trekken en aquajoggen in zwembad De Parrel en kinderen kunnen hier zwemlessen volgen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,90

kinderen vanaf € 4,20

peuters gratis

Kartclub Ulrum

ULRUM, GRONINGEN - Op Kartclub Ulrum waant iedereen zich heel even een echte coureur! Deze kleinschalige kartbaan is ideaal voor een gezellig groepsuitje.

in het weekend geopend

entree vanaf € 13,50

Camping Wedderbergen

WEDDE, GRONINGEN - Camping Wedderbergen ligt in een prachtig stukje Groningse natuur. Ontdek de veertien verschillende landschappen en gezellige vestingstadjes!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,95

Buurttuin Oosterpoort

GRONINGEN, GRONINGEN - Heerlijk groen is het in de buurttuin Oosterpoort in Groningen. Ontdek deze ecologische tuin die een heerlijke speelplek is voor kinderen. Maar er is ook genoeg ruimte om tot rust te komen.

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie

UITagenda Groningen, vanaf 18 juli 2018