groningen

Groningen Romantische uitjes (27)

Groninger Forum

GRONINGEN, GRONINGEN - Voor bijzondere films zak je onderuit in een van de bioscoopstoelen van het Groninger Forum.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

Schapen drijven en slapen in het Groningse stro

OLDEHOVE, GRONINGEN - Geniet van een landelijk dagje vol teambuilding bij Hayema Heerd! Drijf schapen, kook op het vuur of bouw een iglo van stro. Benieuwd hoe het is om wakker te worden in het stro? Overnachten kan ook bij Hayema Heerd.

elke dag geopend

entree vanaf € 45,00

Kinderhotel Burcht Wedde

WEDDE, GRONINGEN - Kinderhotel Burcht Wedde is een vakantieverblijf in Groningen. Het biedt kinderen een onbezorgd dagje uit, zodat ze kunnen ontsnappen aan de problemen thuis. Het kasteel is ook op afspraak te bezoeken of af te huren voor het publiek.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Pizzeria Italia

GRONINGEN, GRONINGEN - In een zijstraatje van de bekende Groningse Herestraat zit een kleine pizzeria verscholen. Pizzeria Italia serveert lekkere pizza's en pasta's tegen een redelijke prijs.

's maandags gesloten

entree vanaf € 9,00

Poolcenter Streetlife

GRONINGEN, GRONINGEN - Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcenter Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

elke dag geopend

entree vanaf € 1,00

Pure Groningen

GRONINGEN, GRONINGEN - Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

elke dag geopend

entree vanaf € 1,50