groningen

Groningen Romantische uitjes (27)

De Westerlinden

TEN BOER, GRONINGEN - Nostalgisch logeren doe je bij Boerderij Westerlinden in Ten Boer. De monumentale boerderij dateert van rond 1800 en biedt ook onderdak aan een sauna, atelier, atelier en beautysalon.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 47,50

's Lands Huys

BOURTANGE, GRONINGEN - Restaurant 's Lands Huys ligt aan het pittoreske Marktplein in het centrum van de vesting Bourtange. Sluit je bezoek aan de stad af met een heerlijk diner in dit sfeervolle restaurant.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,75

Cantina Mexicana

GRONINGEN, GRONINGEN - Voor een tripje naar Mexico hoeven bezoekers deze keer niet het vliegtuig in. Cantina Mexicana serveert de Mexicaanse tapas gewoon in eigen land.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 14,95

kinderen vanaf € 6,00

De Allersmaborg

EZINGE, GRONINGEN - Elk feest is bij de Allersmaborg gegarandeerd geslaagd. Ga de ophaalbrug over en beland in een andere wereld. Op dit terrein kun je vergaderen, een onvergetelijke bruiloft houden of een gezellig familiefeest organiseren.

elke dag geopend

Kinderhotel Burcht Wedde

WEDDE, GRONINGEN - Kinderhotel Burcht Wedde is een vakantieverblijf in Groningen. Het biedt kinderen een onbezorgd dagje uit, zodat ze kunnen ontsnappen aan de problemen thuis. Het kasteel is ook op afspraak te bezoeken of af te huren voor het publiek.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Pizzeria Italia

GRONINGEN, GRONINGEN - In een zijstraatje van de bekende Groningse Herestraat zit een kleine pizzeria verscholen. Pizzeria Italia serveert lekkere pizza's en pasta's tegen een redelijke prijs.

's maandags gesloten

entree vanaf € 9,00