groningen

Groningen Vriendinnendag (57)

Humphrey's Groningen

GRONINGEN, GRONINGEN - Zin in gamba's, gerookte zalm of een heerlijk toetje? Bij restaurant Humphrey's in Groningen staat het allemaal op de menukaart. Lekker dineren op een top locatie aan de gezellige Vismarkt!

elke dag geopend

entree vanaf € 26,95

MartiniPlaza Theater

GRONINGEN, GRONINGEN - MartiniPlaza is een luxe theater, een topsporthal en een evenementenhal voor beurzen. Hier komt cultuur tot leven!

doordeweeks geopend

entree vanaf € 15,00

Sauna 't Dalhuus

WILDERVANK, GRONINGEN - Stap een dagje uit het drukke ritme van alledag en geniet van alles wat de vriendelijke Sauna 't Dalhuus biedt. Dit wellnesscomplex is gevestigd in een voormalig schoolgebouw.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 22,50

kinderen vanaf € 15,00

De Theefabriek

HOUWERZIJL, GRONINGEN - Theeleuten opgelet! In De Theefabriek in Houwerzijl vindt je alles wat je hartje begeert. Het museum, de theeschenkerij en de geurige theewinkel laten je opgaan in de geuren, kleuren en smaken van thee.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 3,50

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Dille & Kamille Groningen

GRONINGEN, GRONINGEN - Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Groningen. Hier vind je mooie robuuste artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend

entree gratis

Cantina Mexicana

GRONINGEN, GRONINGEN - Voor een tripje naar Mexico hoeven bezoekers deze keer niet het vliegtuig in. Cantina Mexicana serveert de Mexicaanse tapas gewoon in eigen land.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 14,95

kinderen vanaf € 6,00

Badhuis Waddenwellness

PIETERBUREN, GRONINGEN - In Badhuis Waddenwellness vergeet je bijna dat je in Groningen bent. Ontspan in Oosterse sferen in de hammam, Turks stoombad of neem een duik in het zwembad.

elke dag geopend

entree vanaf € 23,75