Uitstapjes vlakbij Woonboulevard Groningen

Ponyverhuur Stadspark

groningen, Groningen (0.88km)  -  Klim op de rug van een pony of kruip in een huifkar om het Stadspark in Groningen te ontdekken.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Monkey Town Groningen

groningen, Groningen (0.97km)  -  Kinderen leven zich als een echte aap uit in de indoor speeltuin van Monkey Town Groningen.

elke dag geopend 

MartiniPlaza

groningen, Groningen (1.47km)  -  MartiniPlaza is een luxe theater, een topsporthal en een evenementenhal voor beurzen. Hier komt cultuur tot leven!

doordeweeks geopend 

Colosseum Skatepark & BMXpark

groningen, Groningen (1.51km)  -  Het was een sportcomplex van een school en nu is het Skatepark het Colosseum! Het indoor skatepark in Groningen biedt skaters en BMX'ers de ruimte om hun passie uit te oefenen.

open op woensdag en zaterdag 

Primark Groningen

groningen, Groningen (1.9km)  -  Ook in het noorden van Nederland is een Primark te vinden. De Ierse kledingketen heeft veel filialen in Nederland. Het concept van Primark is eenvoudig: low budget-kleding voor mannen, vrouwen, jongeren en kinderen.

elke dag geopend 

Ontdek Groningen per fiets

groningen, Groningen (1.98km)  -  Ontdek de stad Groningen op de fiets! De gids neemt de bezoeker mee naar bekende én onbekende plekjes in de stad en laat zien dat de stad bruist!

open op zaterdag 

Snoepwinkel Droppie Groningen

groningen, Groningen (2.09km)  -  Dropliefhebbers opgelet! Bij het Groningse snoepwinkeltje Droppie vindt je schappen vol met wel 300 soorten snoep en (oudhollands) snoepgoed. Je koopt er zoal muntdrop, salmiakdrop, framboosjes, dropmint staafjes, apekoppen en finse dropstockies.

elke dag geopend 

Noordelijk Scheepvaartmuseum

groningen, Groningen (2.14km)  -  Het Noordelijk Scheepvaartmuseum laat de geschiedenis zien van de Noord-Nederlandse scheepvaart en de geschiedenis van Groningen.

's maandags gesloten 

Der Aa-kerk

groningen, Groningen (2.28km)  -  De Der Aa-kerk heeft er na de Tweede Wereldoorlog flink vervallen bij gestaan. Sinds 1982 is de kerk echter gerestaureerd en toegankelijk voor bezoek en verhuur.

's maandags gesloten 

Groninger Museum

groningen, Groningen (2.29km)  -  Een iconische blikvanger in hartje Groningen: het Groninger Museum. Dit bijzondere gebouw vind je op een kunstmatig eiland, tegenover het Centraal Station.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Groningsveer

groningen, Groningen (2.29km)  -  Groningsveer biedt vaararrangementen aan. Rondvaarten door de stad Groningen of zeiltochten op de Friese meren, het kan allemaal.

elke dag geopend 

Ontdek Groningen en los een mysterie op

groningen, Groningen (2.32km)  -  Ontdek Groningen terwijl je een spannend mysterie ontrafelt met een speurtocht van scheur en speur.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad Hoogkerk

groningen, Groningen (2.32km)  -  Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond. Bij mooi weer een leuk uitje voor het hele gezin!

gesloten, open van  1 mei t/m 1 september, van 07:00 uur tot 16:45 uur 

Noorderlicht Fotogalerie

groningen, Groningen (2.32km)  -  Bijzondere foto-exposities zijn het hele jaar te zien in de Noorderlicht Fotogalerie. Je ziet hier foto's van jong talent maar ook van eigenzinnige fotografen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is het de hoofdlocatie van de jaarlijkse...

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondvaartbedrijf Kool: ontdek de pracht van Groningen!

groningen, Groningen (2.34km)  -  Er gaat niets boven Groningen! Mocht je dat nog niet geloven, dan overtuigt Rondvaartbedrijf Kool je wel. Verken de stad én de provincie met één van de drie schepen!

elke dag geopend 

De Boergondiër Groningen

groningen, Groningen (2.35km)  -  Er gaat niets boven Groningen, zeggen ze. Proef het zelf bij De Boergondiër, in de Folkingestraat!

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 31 39 741 

Cadeauwinkel De Regenboog

groningen, Groningen (2.36km)  -  Houten puzzels met alle kleuren van de regenboog, fleurige sleutelhangers, boekjes, spelletjes en talloze andere hebbedingetjes waar je blij van wordt. Je vindt het allemaal in cadeauwinkel De Regenboog, in het leukste winkelstraatje van...

's zondags gesloten 

Dille & Kamille Groningen

groningen, Groningen (2.37km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Groningen. Hier vind je mooie robuuste artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Papiermolen

groningen, Groningen (2.37km)  -  Zwemmen in een rijksmonument. Weten hoe dat voelt? Bezoek dan openluchtzwembad De Papiermolen in Groningen. De bijzondere architectuur van dit zwembad zorgt voor een unieke zwembeleving.

gesloten, open van  1 april t/m 4 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Klinkhamer antiek en curiosa

groningen, Groningen (2.37km)  -  Antiekwinkel Klinkhamer is dé plek om antiek, curiosa en oude platen te vinden. In de ruimte van maar liefst 200 vierkante meter kun je urenlang rondneuzen.

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Woonboulevard Groningen