Uitstapjes vlakbij Hanzewandeling Groningen

Martinikerk

groningen, Groningen (0.06km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

elke dag geopend 

Palace Groningen

groningen, Groningen (0.1km)  -  Het strand is dichterbij als gedacht in de Kokomo Beach Club, in het hartje van Groningen.

open op donderdag en vrijdag 

Woonwinkel Søstrene Grene Groningen

groningen, Groningen (0.13km)  -  Winkels van Søstrene Grene vind je in Spanje, Noorwegen, Zweden en Denemarken, maar ook in Groningen! Bijzondere hebbedingetjes voor in huis waar je blij van wordt.

elke dag geopend 

GRID Grafisch Museum Groningen

groningen, Groningen (0.13km)  -  Heden en verleden van de grafische kunst komen samen in het Grafisch Museum in Groningen.

's maandags gesloten 

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (0.13km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

elke dag geopend 

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.16km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 712 3234 

Martinitoren Groningen

groningen, Groningen (0.18km)  -  De Martinitoren is de trots van de stad. Beklim de toren en bekijk Groningen van bovenaf.

elke dag geopend 

De Stadsschouwburg Groningen

groningen, Groningen (0.31km)  -  De stadsschouwburg Groningen is van alle markten thuis: van cabaret tot muziek. Alles is mogelijk voor een uniek avondje uit.

elke dag geopend 

Vismarkt Groningen

groningen, Groningen (0.33km)  -  Ga naar de markt op de Vismarkt in Groningen! Hier vind je bijna iedere dag een markt met vis, bloemen of antiek: voor ieder wat wils.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

De Kaaskop

groningen, Groningen (0.34km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

elke dag geopend 

Bowling- en Partycentrum Groningen

groningen, Groningen (0.34km)  -  Gooi een strike of een spare op één van de bowlingbanen van Bowling- en Partycentrum Groningen!

elke dag geopend 

Pannekoekschip Groningen

groningen, Groningen (0.35km)  -  Zeeman of landrot, iedereen houdt van pannenkoeken. Bij Pannekoekschip in Groningen geniet elke liefhebber van ambachtelijk gebakken pannenkoeken in een zeemanssfeertje.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (0.38km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (0.39km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

's zondags gesloten 

Stadswandeling in Groningen

groningen, Groningen (0.41km)  -  Stadsgids Henk Bakker leidt bezoekers rond door Oud-Groningen. Zo ontdek je de stad op een unieke manier.

elke dag geopend 

Cadeauwinkel Lily & Rose

groningen, Groningen (0.42km)  -  Bij cadeauwinkel Lily & Rose in Groningen vind je van alles wat. Alle producten hebben een exclusief tintje en dat is leuk geven. Je vindt er zowel cadeautjes voor kinderen als voor volwassenen.

's zondags gesloten 

Folkingestraat Groningen

groningen, Groningen (0.42km)  -  De Folkingestraat in Groningen, is een winkelstraatje met een heel eigen karakter. Wie een dagje uit in Groningen is, mag dit straatje zeker niet missen. Alleen de kleurrijke etalages met leuke hebbedingetjes zijn al het bekijken waard.

geopend op afspraak of bel  

Brouwerij Martinus Groningen

groningen, Groningen (0.43km)  -  Een bezoekje aan Brouwerij Martinus in Groningen is een hele ervaring. De brouwerij heeft namelijk een brouwcapactiteit van 10.000 liter per maand! Tap een lekker biertje en neem plaats in het proeflokaal.

open op vrijdag en zaterdag 

Boekhandel Riemer in Groningen

groningen, Groningen (0.44km)  -  Kom op je gemak snuffelen, lezen en ontdekken bij Boekhandel Riemer, de mooiste boekhandel van Groningen en misschien wel van Nederland...

's zondags gesloten 

Dille & Kamille Groningen

groningen, Groningen (0.45km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Groningen. Hier vind je mooie robuuste artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hanzewandeling Groningen