Uitstapjes vlakbij Bartholomeuskerk

Museum Helmantel

westeremden, Groningen (2.71km)  -  Bewonder de mooiste stillevens van kunstschilder Henk Helmantel in het Groningse Westeremden. Zijn werk is te bezichtigen in zijn woonhuis en expositieruimte.

Spa Loppersum

loppersum, Groningen (3.73km)  -  Kom tot rust in het oude Raadhuis van Loppersum. Geniet bij Spa Loppersum van de heerlijke sauna's of van een massage volgens de vier elementen. Ben je na afloop zo ontspannen? Boek dan een heerlijke overnachting in het aangrenzende Hotel Spoorzicht.

Sint-Hippolytuskerk

middelstum, Groningen (4.55km)  -  De prachtige bakstenen Sint-Hippolytuskerk in Middelstum is een voorbeeld van een laatgotische kerk in Groningen. Bekijk de zestiende-eeuwse muurschilderingen op de gewelven van Bijbelse taferelen!

Schoolkerk Garmerwolde

garmerwolde, Groningen (8.78km)  -  De Schoolkerk in Garmerwolde is van buiten al een plaatje met zijn bijzondere, losstaande toren. Binnen loop je onder prachtige muurschilderingen en in de toren kun je de expositie Feest! bezoeken. Bovenin heb je een prachtig uitzicht.

Speelnatuur Le Roy

groningen, Groningen (10.77km)  -  Le Roy Groningen is een prachtig natuurgebied waar je kunt graven, rennen, bouwen en klimmen. De natuur heeft een aantal jaar haar gang kunnen gaan en dat heeft gezorgd voor een prachtige plek om activiteiten te organiseren.

Speelnatuur van OERRR Kardinge

groningen, Groningen (10.98km)  -  Bij OERRR Speelnatuur Kardinge kunnen kinderen heerlijk spelen in de natuur. Overal is wel iets te ontdekken om te doen! En: deze speelplek is toegankelijk voor alle kinderen, ook in een rolstoel.

Klimcentrum Bjoeks

groningen, Groningen (10.98km)  -  Ga de uitdaging aan in Klimcentrum Bjoeks! Bedwing steile, overhangende en loodrechte klimwanden variërend van 8 tot 18 meter hoog. Wie durft?

Snowlimits Skicentrum

groningen, Groningen (11.1km)  -  Bereid je voor op een ervaren wintersportvakantie! Of ga gewoon lekker in Nederland wintersporten. Snowlimits Ski- en snowboardcentrum stoomt je klaar voor het koude sneeuwlandschap.

Pitch&Putt Golf Groningen

groningen, Groningen (11.12km)  -  Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het Recreatiegebied Kardinge. Pitch &Putt golf is ideaal voor de beginnende golfer. Je speelt op een kleine 18-holes golfbaan. Op steenworp afstand van deze baan ligt de stad Groningen.

Kabouterpad in het Steendamsterbos

steendam, Groningen (11.25km)  -  Je ziet meteen dat er iets bijzonders is in het Steendamsterbos. Er staan namelijk twee hoge rode palen met witte stippen, waartussen een paadje begint. Waar zou die heenleiden? Naar de kabouters! Volg de prachtig geschilderde kabouterpalen en...

Natuurgebied Kardinge

groningen, Groningen (11.37km)  -  Vlak bij de stad Groningen geniet je zomaar van de natuur in recreatiegebied Kardinge. Hier ligt de Kardingerplas en je kunt er wandelen, hardlopen, picknicken en nog veel meer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bartholomeuskerk