Groningen

Uitstapjes Groningen (27)

Kokomo Beach Club

GRONINGEN, GRONINGEN - Het strand is dichterbij als gedacht in de Kokomo Beach Club, in het hartje van Groningen.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag

Woonboulevard Groningen

GRONINGEN, GRONINGEN - Woonboulevard Groningen bestaat eigenlijk uit twee boulevards vol winkels: Hoendiep en Peizerweg. Ideaal voor dagje meubels shoppen!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

Kattencafé Op z'n Kop

GRONINGEN, GRONINGEN - Een kopje koffie met extra melk graag: kom ook naar Kattencafé Op z'n Kop in Groningen! De katten in het café komen uit het asiel en hebben in het café een huisje gevonden.

elke dag geopend

Klimcentrum Bjoeks

GRONINGEN, GRONINGEN - Ga de uitdaging aan in Klimcentrum Bjoeks! Bedwing steile, overhangende en loodrechte klimwanden variërend van 8 tot 18 meter hoog. Wie durft?

elke dag geopend

Croissanterie Pigalle

GRONINGEN, GRONINGEN - Zodra je langs Croissanterie Pigalle in Groningen loopt, dringt de geur van versgebakken brood je neus binnen. Kom langs voor een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of high tea!

elke dag geopend

Groningsveer

GRONINGEN, GRONINGEN - Groningsveer biedt vaararrangementen aan. Rondvaarten door de stad Groningen of zeiltochten op de Friese meren, het kan allemaal.

elke dag geopend

Plaza Danza

GRONINGEN, GRONINGEN - Gooi die voetjes maar van de vloer! Bij deze Groningse dansschool heb je de danspassen zo onder de knie.

elke dag geopend

Poolcenter Streetlife

GRONINGEN, GRONINGEN - Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcenter Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

elke dag geopend