Pannenkoekenhuis Appelbergen


-advertentiepositie-Pannenkoekenhuis Appelbergen

Kom naar Paviljoen Appelbergen voor een heerlijk dagje uit in de natuur. Midden in het bos van Appelbergen ligt deze leuke speelgelegenheid voor kinderen. De roze nepolifant die als glijbaan dient, is erg geliefd bij het jonge publiek. Geniet op het terras van Paviljoen Appelbergen van een pannenkoek of een andere lekkernij. Organiseer hier een leuk kinderfeestje, inclusief een spannende speurtocht, een potje bosgolf of een gps-tocht. Bij het kinderfeestje hoort ook iets lekker te eten. Kies uit patat met een frikandel of kroket, ijs en een verrassing of ga voor een pannenkoek.


Griezelen en spoken

Ben je een echte durfal die voor niets of niemand bang is? Stel je dapperheid op de proef tijdens de spokentocht. In het bos van Appelbergen lopen de vreemdste figuren rond, die op onverwachte momenten tevoorschijn springen. De griezelige boswoners geven opdrachten waarmee de puzzel opgelost moet worden.

Op Dolle Toeren

Tijdens het arrangement Op Dolle Toeren ben je de ster in je eigen show. Tijdens een vier uur durende avond met Nederlandse muziek als rode draad doe je mee aan een muziekquiz. Zing de sterren van de hemel tijdens een playbackshow en maak zelf een limmerick. Geniet vervolgens van een driegangenmenu bestaande uit soep, een barbecue en ijs als toetje.

Pannenkoekenhuis Appelbergen in Glimmen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek paviljoenappelbergen.nl

Pannenkoekenhuis Appelbergen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.