Pannenkoekenrestaurants

Waar kan ik pannenkoeken eten?

Pannenkoekenrestaurants (109)

Pannekoekhuis Strijland

RHEDEN, GELDERLAND - Of je nu 8 bent of 108, pannenkoeken blijven een traktatie. Pannekoekhuis Strijland bakt ze al jaren volgens oud-Hollands familierecept. Test het zelf!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

De Pier Pannenkoeken

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

Pannenkoekenschip De Liberté

MEPPEL, DRENTHE - In het centrum van Meppel ligt een honderd jaar oude klipper afgemeerd: De Liberté. Ruige zeebonken zijn hier niet meer, maar wel heerlijke pannenkoeken.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

volwassenen vanaf € 18,75

kinderen vanaf € 11,50

Eethuis Nurks in de Hout

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Laat je betoveren door de heerlijke smaken van Eethuis Nurks in de Hout in het stadspark Haarlemmerhout.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 14,95

Restaurant en pannenkoekenhuis De Hoijse Hoeve

SOMEREN, NOORD-BRABANT - Pannenkoeken- en streekproductenrestaurant De Hoijse Hoeve ligt in een prachtige omgeving. Het is hier genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, maar ook van een malse steak van de grill. Op de menukaart staan specialiteiten uit de streek.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 6,75

kinderen vanaf € 4,00

Eethuis De Diepen

MILSBEEK, LIMBURG - Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 8,95

Van de redactie