Uitstapjes vlakbij De Pannekoe - Bleiswijk

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (2.01km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

SilverDome

zoetermeer, Zuid-Holland (2.11km)  -  Op het ijs van SilverDome in Zoetermeer gebeurt van alles. Kunstrijders oefenen hun kunsten, ijshockeyers gaan de strijd aan en er wordt gecurld. Hier vind je namelijk de enige officiële curlingbaan van Nederland.

Stadsboerderij De Weidemolen

zoetermeer, Zuid-Holland (2.38km)  -  Stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer is niet zomaar een kinderboerderij. Kinderen kunnen ook op avontuur gaan op het avonturenpad of de waterspeelplaats. Ook valt er van alles te leren over de natuur in de kruiden- en bessentuin en in de...

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.86km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Dekker Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (3.75km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (3.92km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (4.07km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Nationaal Videogame Museum

zoetermeer, Zuid-Holland (4.23km)  -  Alles op free-play! Het Nationaal Videogame Museum heeft meer dan tweehonderd spelcomputers, homecomputers en arcadekasten staan. Zet je schrap voor een flinke dosis nostalgie!

Jump One

zoetermeer, Zuid-Holland (4.33km)  -  Spring als een ninja door indoor trampolinepark Jump One in Zoetermeer. Je hebt hier verschillende parcours om te trotseren.

Omnivents

zoetermeer, Zuid-Holland (4.51km)  -  Bedrijfsuitjes, themafeesten, een theaterdiner of een strandfeest. Omnivents heeft voor elke gelegenheid een passend evenement.

Primark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.7km)  -  Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (5.58km)  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

Speeltuin De Kievit

berkel en rodenrijs, Zuid-Holland (5.65km)  -  Speeltuin De Kievit beschikt over diverse speeltoestellen, zoals een glijbaan, schommels en klimtoestellen. Ook beschikt de speeltuin over een zwembad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Pannekoe - Bleiswijk