1

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (2.01km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

SilverDome

zoetermeer, Zuid-Holland (2.11km)  -  Op het ijs van SilverDome in Zoetermeer gebeurt van alles. Kunstrijders oefenen hun kunsten, ijshockeyers gaan de strijd aan en er wordt gecurld. Hier vind je namelijk de enige officiële curlingbaan van Nederland.

Stadsboerderij De Weidemolen

zoetermeer, Zuid-Holland (2.38km)  -  Bij stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer doen kinderen meer dan alleen dieren aaien. Ze gaan het avontuur aan op het avonturenpad met waterspeelplaats en leren over de natuur in een heuse kruiden- en bessentuin en boomgaard.

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.86km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Natuurspeelplaats Tipituin Palenstein

zoetermeer, Zuid-Holland (3.65km)  -  Midden in Zoetermeer is een prachtige plek gecreëerd voor kinderen die dol zijn op buitenspelen. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen, ontdekken en genieten. De Tipituin is een veilige plek voor avontuur.

Dekker Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (3.75km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

DarkPark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (3.81km)  -  Kies één van de escaperooms en ervaar de spanning van een prijswinnende kamer in Zoetermeer.

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (3.92km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (4.07km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Kinepolis Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.17km)  -  In de bioscoopstoelen van Kinepolis Zoetermeer is het goed toeven. Ook 3D-voorstellingen zijn hier te bekijken!

Café Spetters Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.17km)  -  Lekker losgaan kan in Café Spetters heel goed. Hier staan gezelligheid, sfeer, service én entertainment nog echt centraal.

Stadstheater Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.22km)  -  Het Stadstheater van Zoetermeer heeft verscheidene voorstellingen. Voor de voorstelling kan je eten bij de aangesloten keuken en café.

Nationaal Videogame Museum

zoetermeer, Zuid-Holland (4.23km)  -  Alles op free-play! Het Nationaal Videogame Museum heeft meer dan tweehonderd spelcomputers, homecomputers en arcadekasten staan. Zet je schrap voor een flinke dosis nostalgie!

VR Zone

zoetermeer, Zuid-Holland (4.33km)  -  In virtual reality kan alles! Beleef de wildste avonturen en games bij VR Zone.

Jump One

zoetermeer, Zuid-Holland (4.33km)  -  Spring als een ninja door indoor trampolinepark Jump One in Zoetermeer. Je hebt hier verschillende parcours om te trotseren.

Omnivents

zoetermeer, Zuid-Holland (4.51km)  -  Bedrijfsuitjes, themafeesten, een theaterdiner of een strandfeest. Omnivents heeft voor elke gelegenheid een passend evenement.

Bounce Valley Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.66km)  -  Bounce tot je erbij neervalt bij Bounce Valley! In dit gigantische luchtkussenpark trotseer je obstakels en spring je van luchtkussen naar luchtkussen.

Primark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.7km)  -  Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

Weelderige baden en luxueuze sauna's in Elysium

bleiswijk, Zuid-Holland (5.02km)  -  Dwaal van de Pakistaanse zoutsteensauna richting de Marokkaanse Marrakech sauna, geniet van een magistraal uitzicht in de Panorama sauna, pak een hamam of luister naar spannende leesboeken in de Luistersauna. Ontspannen doe je in Elysium!

Speelboerderij Het Buitenbeest

zoetermeer, Zuid-Holland (5.1km)  -  Op Speelboerderij Het Buitenbeest is altijd iets te beleven. Knutsel in het activiteitencentrum, speel op de natuurspeelplek of knuffel met de dieren.

Monkey Town Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland (5.13km)  -  Kinderen tot twaalf jaar zijn ongetwijfeld een dag zoet in Monkey Town Bleiswijk. In de klim- en klautertoestellen kun je leuk tikkertje spelen!

Natuurspeelplaats De Flierefluiter

zoetermeer, Zuid-Holland (5.13km)  -  Ga op avontuur in Natuurspeelplaats De Flierefluiter! Hier is alle ruimte voor kinderen om buiten spelen. Bomen, water en speelroutes met boomstammen.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (5.58km)  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

Speeltuin De Kievit

berkel en rodenrijs, Zuid-Holland (5.65km)  -  Speeltuin De Kievit beschikt over diverse speeltoestellen, zoals een glijbaan, schommels en klimtoestellen. Ook beschikt de speeltuin over een zwembad.

Speelbos De Balij

zoetermeer, Zuid-Holland (5.85km)  -  Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.

Spelen en ontdekken in het Balijbos

zoetermeer, Zuid-Holland (5.85km)  -  Geniet van het buitenleven in het jonge Balijbos. Struin lekker door het bos en speel als een echte ridder in het stukje speelbos. Er is ook een leuke wandelroute met ridders voor kinderen.

Stadsboerderij De Balijhoeve

zoetermeer, Zuid-Holland (5.85km)  -  Op stadsboerderij De Balijhoeve in Zoetermeer komen bezoekers veel te weten over de natuur. Door de dieren, maar ook door kant en klare natuur- en milieulessen.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Pannekoe - Bleiswijk