Gelderland

Stap binnen in de wereld van toen...

Dagje of weekendje Gelderland - wat te doen?

Uitstapjes Gelderland (61)

Openluchtzwembad Oosterbosbad

BARNEVELD, GELDERLAND - Neem een duik in het Oosterbosbad, dit mooie zwembad vraagt erom! Leg je handdoek maar op het grote grasveld en spring van de duikplank of zoef van de glijbaan.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 augustus, van 07:00 uur tot 19:30 uur

Het Bosbad Lunteren

LUNTEREN, GELDERLAND - Te midden van de Veluwse bossen ligt het prachtige Bosbad Lunteren. Neem een duik!

gesloten, open van  28 april t/m 31 augustus, van 11:00 uur tot 19:30 uur

Zwembad Veluwehal

BARNEVELD, GELDERLAND - Zwembad Veluwehal opent de deuren enkele uren per dag. Jong en oud kan daar dan lekker recreatief komen zwemmen.

elke dag geopend

Aquacentrum Malkander

APELDOORN, GELDERLAND - Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

elke dag geopend

Sportcentrum Calluna

ERMELO, GELDERLAND - Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

elke dag geopend

Zwembad IJsselslag

ZUTPHEN, GELDERLAND - Lekker actief bezig zijn in het water: dat kan in het nieuwe en duurzame zwembad IJsselslag in Zutphen. Kom recreatief zwemmen of doe mee met een leuke aquasport!

elke dag geopend

Zwembad Doelum

RENKUM, GELDERLAND - Ravotten in het water met de speelmaterialen of heel relaxt baantjes trekken: bij zwembad Doelum kan het allemaal!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Zwembad De Dumpel

VELP, GELDERLAND - Iedereen in Rheden kent zwembad De Dumpel. Neem een duik of werk je kleurtje bij onder de zonnebank. Veel kinderen uit de omgeving volgen hier zwemles.

elke dag geopend

Burgemeester Kruijffbad

STEENDEREN, GELDERLAND - Het Burgemeester Kruijffbad heeft een award voor beste buitenbad van Gelderland. Test het zelf uit! Neem een duik in één van de baden of geniet van de zon in de ligweide.

gesloten, open van  21 april t/m 9 september, van 09:00 uur tot 20:15 uur

Natuurbad Rekken

REKKEN, GELDERLAND - Het zwembadwater in Natuurbad Rekken wordt niet bewerkt met chemische middelen. Hier geniet je van een zwembad in zijn meest natuurlijke vorm. Het bad wordt gevuld met bronwater en gezuiverd door middel van een zandfilter op de bodem.

gesloten, open van  28 april t/m 2 september, van 13:00 uur tot 20:00 uur

Zwembad De Sprenkelaar

APELDOORN, GELDERLAND - Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

elke dag geopend

Openluchtzwembad Klarenbeek

ARNHEM, GELDERLAND - Zwembad Klarenbeek is een kids-proof buitenzwembad in een prachtige omgeving. De drie lekker warme baden met gave speeltoestellen zorgen voor een volle dag spetterplezier! Morgen weer?

gesloten, open van  23 april t/m 16 september, van 07:00 uur tot 19:00 uur