Uitstapjes vlakbij Zwembad Molenallee Loenen

Ford museum Tullekensmolen

beekbergen, Gelderland (6.08km)  -  Bij het Ford Museum Tullekensmolen in Beekbergen zie je de mooiste oldtimers. Vierdeurs, tweedeurs, cabrio's en een oude brandweerauto in originele staat. Bekijk ook een mooie fotocollectie en films uit de jaren dertig.

Restaurant De Pannekoek

beekbergen, Gelderland (6.16km)  -  De naam van het restaurant laat niets te raden over! Geniet na een mooie fietstocht door de bossen van Gelderland bij Restaurant de Pannekoek van een heerlijke pannenkoek. Er is keuze genoeg!

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (7.7km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

Outdoorcentrum Bussloo

bussloo, Gelderland (8.16km)  -  Geniet van de buitenlucht en de natuurrijke omgeving. Een heerlijk, actief dagje is gegarandeerd in Outdoorcentrum Bussloo! Je kunt hier paintballen, vlotten bouwen, bushcraften en nog veel meer.

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland (8.5km)  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad Molenallee Loenen