1

Uitstapjes vlakbij Zwembad De Boskoele

Museum MORE

gorssel, Gelderland (1.48km)  -  Voor een grote dosis modern realisme ben je aan het goede adres bij het museum MORE in Gorssel.

's maandags gesloten 

Adventure Eefde: Karten, Klimmen & Survival

eefde, Gelderland (2.23km)  -  Bij Adventure Eefde kan je karten, klimmen en survivallen. Scheur rond in een beboste omgeving, klim naar de top en rust daarna uit.

's maandags gesloten 

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (2.73km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

elke dag geopend 

Theater en congrescentrum Hanzehof Zutphen

zutphen, Gelderland (4.86km)  -  De Hanzehof is een eigentijdse culturele plek die een belangrijke rol vervult voor de inwoners van Zutphen en de regio.

open op woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag en zaterdag 

Speelparadijs Ballorig Zutphen

zutphen, Gelderland (5.02km)  -  Jump in de ballenbak, spring op de trampoline en klim zo hoog als je durft. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar.

elke dag geopend 

Bioscoop Cinemajestic

zutphen, Gelderland (5.02km)  -  Een avondje film is bij Cinemajestic in Zutphen een hele belevenis! Duik in een film met je 3D-bril en het geluid komt van alle kanten op je af!

elke dag geopend 

SUP@Zutphen

zutphen, Gelderland (5.25km)  -  Peddel je een weg door Zutphen op een supboard van SUP@ZUTPHEN! Stap op en sup samen met een groep of alleen door de stad of maak een mooie tocht over de prachtige rivier de Berkel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 15 29 05 72 

Kings & Queens - City Quest

zutphen, Gelderland (5.3km)  -  Ga op een spannende missie door de stad en verzamel onderweg zoveel mogelijk punten als team. Breng de omgeving tot leven d.m.v. augmented reality!

elke dag geopend 

Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

voorst, Gelderland (5.48km)  -  Lik je vingers af bij een smakelijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Voorst. Alles op? Kom dan buiten spelen. Ronddraaien in de theekopjes of botsen met de botsauto's. Bij slecht weer is er in het overdekte speelparadijs meer dan genoeg te doen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (5.49km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

soms geopend op zondag 

Fluisterboot Zutphen

zutphen, Gelderland (5.5km)  -  De schipper van Fluisterboot Zutphen voert gasten mee door de grachten van Zutphen en de mooiste plekjes van de rivier de Berkel. Muisstil, zonder het gebrom van een motor!

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober 

SuperSnack Zutphen en kanoverhuur

zutphen, Gelderland (5.52km)  -  Kom genieten van een heerlijk dagje varen op de rivier De Berkel! SuperSnack in Zutphen verhuurt ook kajaks en kano's.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 30 september, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

De Verborgen Tuinen van Bert Loman

voorst, Gelderland (5.57km)  -  In de Verborgen Tuinen groeien verschillende bomen en planten. Op de vele zitjes kunnen bezoekers heerlijk genieten van de rust en de afwisseling.

vandaag nog gesloten, geopend 25 mei t/m 31 augustus, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Broederenkerk

zutphen, Gelderland (5.59km)  -  De 14e-eeuwse Broederenkerk is een prachtig bewaarde kloosterkerk, waar je nu tussen de boeken kunt neuzen van de openbare bibliotheek. Misschien wel de mooiste bieb van het land?

's zondags gesloten 

Workshop bonbons maken - Bonbonatelier Janson

zutphen, Gelderland (5.65km)  -  Chocoholics likken hun vingers af tijdens een workshop bonbons maken bij Bonbonatelier Janson. Aan het eind van deze lekkere workshop heb je twee dozen bonbons voor thuis!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Wijnhuistoren

zutphen, Gelderland (5.71km)  -  Trouw houdt de Wijnhuistoren in Zutphen de wacht over de stad, al honderden jaren! Beklim deze indrukwekkende toren en geniet van het uitzicht over de stad en de omgeving.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Luxor Filmtheater Zutphen

zutphen, Gelderland (5.73km)  -  Filmtheater Luxor in Zutphen wil het culturele leven in Zutphen in stand houden. Ze bieden films en theater en balanceren op het snijvlak van vermaak en kunst.

elke dag geopend 

Museumwinkel Het Snoepje

zutphen, Gelderland (5.77km)  -  Wat een snoepje! Museumwinkel Het Snoepje is het zoetste winkeltje van Zutphen. Hier vind je wel 300 verschillende soorten snoep: van nostalgische lekkernijen tot buitenlands snoep in mooie verpakkingen.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museumwinkel Het Snoepje

zutphen, Gelderland (5.77km)  -  Wat een snoepje! Museumwinkel Het Snoepje is het zoetste winkeltje van Zutphen. Hier vind je wel 300 verschillende soorten snoep: van nostalgische lekkernijen tot buitenlands snoep in mooie verpakkingen.

's maandags gesloten 

GOGO Rent

deventer, Overijssel (5.78km)  -  Ontdek Deventer met de E-Choppers van GOGO Rent. Verken Deventer op een unieke manier, cruise door de prachtige stad en geniet van de omgeving!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Boskoele