Beleefboerderij De kleine Carrousel


-advertentiepositie-Beleefboerderij De kleine Carrousel

Op Beleefboerderij De kleine Carrousel lopen meer dan honderd dieren rond. Zo zijn er geiten, ezels, konijnen, varkentjes, pony's, alpaca's en nog veel meer lieve beesten. Ze staan op de wei of in de stal en genieten van alle aandacht. Op de knuffelweide en in de knuffelhoek mag je ze lekker vertroetelen. In de lente kun je alle schattige babydiertjes bekijken. Zo lief!

Op bepaalde dagen is er een voerronde waar je je vooraf voor aan kunt melden. Op deze manier kunnen kinderen meehelpen met het voeren en verzorgen van de dieren die op De kleine Carrousel wonen. Ook een ponyritje maken is op bepaalde dagen mogelijk op afspraak.

De boerderij staat vol leuke speeltoestellen voor kinderen - inclusief een echte carrousel natuurlijk. Trotseer het evenwichtsparcours, het springkussen, de grote familieschommel en speel samen oud-Hollandse spelletjes op het Ot en Sien Plein. Kinderen kunnen ook lekker met water en zand spelen, van de kabelbaan roetsjen of een speurtocht volgen. Kortom: er valt van alles te beleven op Beleefboerderij De kleine Carrousel!

Beleefboerderij De kleine Carrousel in Laren leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek dekleinecarrousel.nl

Beleefboerderij De kleine Carrousel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.