Openluchttheater De Pinkenberg

velp, Gelderland (0.94km)  -  Openluchttheater De Pinkenberg bestaat al sinds 1934 en is al jaren hét podium voor muziek en toneel. Heerlijk genieten van theater in de open lucht.

De Paardenspeelwei

velp, Gelderland (1.02km)  -  Een speeltuin zonder 'gewone' speeltoestellen, maar met allemaal natuurlijke materialen. Ga ook ravotten in de natuur, klimmen in bomen en racen door het zand van de Paardenspeelwei.

Gelders Geologisch Museum

velp, Gelderland (1.33km)  -  Verken de Veluwezoom met de Stenenzoekkaart en leer het verhaal achter deze stenen kennen in het Gelders Geologisch Museum.

Mountainbikeroute Veluwezoom

velp, Gelderland (1.68km)  -  Stap op je mountainbike en ontdek een van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland: de Veluwezoom. Hier cross je door bos, hei en stuifzand over de MTB-route met de meeste hoogtemeters van Nederland!

Museum Bronbeek

arnhem, Gelderland (1.85km)  -  In Museum Bronbeek word je door middel van voorwerpen en schilderijen uit Nederlands Indië meegenomen naar het koloniale verleden van Nederland.

Natuurspeelplek Beekdalpark

arnhem, Gelderland (1.95km)  -  Waag jij je op het vlonderpad door het moeras, op het verhoogde parcours door de bomen of op de stapstenen in het water? Bij Natuurspeelplek Beekdalpark wordt je een echte avonturier!

Venue 13

velp, Gelderland (2.03km)  -  Kastanjelaan 13 is het vervolg op Kunsthuis 13. Deze theater-, congres- en concertzaal is een prima locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Park Angerenstein

arnhem, Gelderland (2.53km)  -  Park Angerenstein is een van de vele parken die Arnhem rijk is. In dit mooie stukje natuur is het heerlijk tot rust komen. En met een beetje geluk zijn er bijzondere vogels te zien zoals de ijsvogel, die in dit park een plekje heeft gevonden.

Stadsboerderij Presikhaaf

arnhem, Gelderland (2.74km)  -  Op stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem wonen hele bijzondere boerderijdieren van oud-Hollandse rassen. Kinderen leren hier spelenderwijs over de boerderij en haar bewoners.

Park Klarenbeek

arnhem, Gelderland (2.98km)  -  Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van een van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

Openluchtzwembad Klarenbeek

arnhem, Gelderland (3.2km)  -  Geniet tijdens mooi weer van het water en de zon in Zwembad Klarenbeek in Arnhem. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Theater Huis van Puck

arnhem, Gelderland (3.33km)  -  Huis van Puck is een amateurtheater in Arnhem. Iedereen met een passie voor theater komt hier naar toe.

Theater de Leeuw

arnhem, Gelderland (3.35km)  -  Aanstormend talent schittert in Theater de Leeuw. Dit kleine theater in de Arnhemse wijk Klarendal biedt hen een podium en bezorgt bezoekers een fijne avond of middag met de diverse voorstellingen en concerten.

Bowling De Schelmse Brug

arnhem, Gelderland (3.86km)  -  Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen op een rij. Daarnaast is er in de kelder een ruimte met vier bowlingbanen. Deze kun je afhuren voor een privéfeestje. In De Boerderij of De Schelm kun je een hapje eten.

Monkey Town Arnhem

arnhem, Gelderland (3.91km)  -  In Monkey Town Arnhem ben je niet zomaar uitgespeeld. Kom hier klimmen en klauteren of overwin de Jungle Escape Room.

Posttheater

arnhem, Gelderland (3.92km)  -  Het Posttheater: bekijk cabaretvoorstellingen in één van de meest knusse theaters van Arnhem.

Stadstuin Kweekland

arnhem, Gelderland (3.95km)  -  Midden in de stad vind je een plek vol groen, biologische producten en een prachtig plekje om thee te drinken. Welkom in Stadstuin Kweekland! Pluk in het seizoen mooie bloemen of oogst verse groenten.

Uitkijktoren De Belvédère

arnhem, Gelderland (4.08km)  -  Beklim uitkijktoren De Belvédère en ontdek het prachtige uitzicht op de eeuwenoude stadsparken Zypendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem. Beleef Arnhem vanaf een hoogte.

Dagje met de herder mee

rheden, Gelderland (4.1km)  -  Ervaar het leven van een schaapherder voor één dagje in Rheden. Ga mee met de herder en luister naar zijn verhalen over de kudde, de natuur en het werk.

Brouwerij Durs

arnhem, Gelderland (4.15km)  -  Breng een bezoekje aan Brouwerij Durs voor een rondleiding en proeverij in een echte Ernemse stadsbrouwerij. Hejje Durs?

Froufrou's

arnhem, Gelderland (4.23km)  -  Bij Froufrou's hoeft men niet bang te zijn iemand in dezelfde outfit tegen te komen. Hier hangen unieke kledingstukken en accessoires, nieuw en tweedehands!

Downhill Steppen

rheden, Gelderland (4.26km)  -  Heerlijk door de prachtige natuur op de Veluwezoom steppen. Eerst een zware tocht omhoog, om vervolgens een heel eind naar beneden te vliegen! Wat een fantastische ervaring moet dat zijn.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel & park Rosendael