Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

Aan de dijk langs de uiterwaarden van de Neder-Rijn ligt het nostalgische pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer. Het restaurant huist in een oude Saksische boerderij uit 1848. Kijk eens goed om je heen want in het restaurant herken je de details van de oude boerderij nog goed; de originele kapschuur doet tegenwoordig dienst als terrasoverkapping. Op de menukaart staan meer dan tachtig verschillende pannenkoeken. Ook mensen met een dieet genieten bij De Steenen Camer van een heerlijke pannenkoek. Houd je als enige van je gezelschap niet van pannenkoeken? Dan kies je gewoon één van de vlees- of eiergerechten.

Op honderd meter afstand van het pannenkoekenrestaurant is een groot fiets- en wandelgebied, het uiterwaardenpark Meinerswijk. Hier lopen Konikpaarden en Galloway-runderen los rond. De dieren vormen geen gevaar voor de fietser of wandelaar, zolang ze niet gevoerd worden. De uiterwaard is ook een belangrijk vogelgebied. Je ziet veel grauwe ganzen en kunt de bijzondere oeverloper spotten. Deze kleine steltloper broedt alleen in de Meinerswijk.

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer in Arnhem leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.