Beoordelingen Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

Weggestuurd bizar toch
1 11111

Bezoekdatum: 11-08-2019

Datum beoordeling: 11 augustus 2019

Reisgezelschap: gezin

Kwamen eten en het was volgens het personeel druk. We wilden wel wachten of eventueel anders iets drinken maar we werden verzocht te vertrekken. Voor de goede orde het was 18.30 uur in de avond en de wachttijd was een uur. Niet kort maar in mijn ogen ook niet heel erg lang. Erg bizar

Beoordeling gegeven door Paul.

slechte service
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: augustus 2014

Datum beoordeling: 3 december 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Laatst proberen te eten met de pannenkoekenbon van de hema,duurde hele tijd voordat iemand kwam, haddende voorwaarden zelf veranderdt van de bon zodat wij daar niet konden eten,merkt wel dat er jonge bediening is.Daarvoor ook al verkeerde afrekening van de pannenkoekenbon van de hema. Geef mij maar oudere mensen, betere bediening, hebben meer hart voor de zaak.

Beoordeling gegeven door Dumas.

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 02/10/2011

Datum beoordeling: 3 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Gisteren zondag 02/10/2011 hier gegeten. Wat een slecht restaurant zeg! De bediening neemt de klant niet serieus. We hebben een half uur moeten wachten op 2 mandjes stokbrood. Na 3 keer hiernaar gevraagd te hebben giechelde de serveerster dat het er vast snel aan zou komen. Toch aangegeven dat als we het samen met de pannenkoeken zouden krijgen, we het niet meer nodig hadden. 2 min. later stond het op tafel. Daarna nog een half uur moeten wachten op onze pannenkoeken. (het was echt niet druk) Mijn pannenkoek was koud, de frietjes van mijn dochter waren dubbel gebakken en zeer hard. Omdat we al zo lang hadden moeten wachten het toch maar opgegeten. Wel achteraf wat van gezegd, maar dat deerde de serveerster niets. Wij waren helaas niet de enige mensen in het restaurant die niet blij waren. Het tafeltje achter ons heeft een half uur moeten wachten op hun drinken en daarna nog een half uur op de pannenkoeken. Ik kom hier nooit meer terug!

Beoordeling gegeven door Debbie.

slecht, slechter, slechsts.
1 11111

Bezoekdatum: 29 mei 2011

Datum beoordeling: 29 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag, zondagmiddag met ons zoontje van bijna 2 dachten we een lekkere pannekoek te gaan eten. Het blijkt er op de zondag behoorlijk druk te zijn en je moet er zelfs reserveren om binnen te kunnen eten. Dit hadden wij niet gedaan maar het moment dat wij binnenkwamen was er net een stelletje dat op het punt van afrekenen stond, wij konden buiten even wachten en aan die tafel zitten. Voordat ze kwamen om het eerste drankje aan te bieden waren we al 10 minuten verder. Nadat wij het drinken hadden besteld duurde het nog eens 15 minuten voordat het gebracht werd (nadat ik een serveerster erop aangeproken had). Tegelijk met het krijgen van het drinken de bestelling doorgegeven. Weer bijna een uur verder hadden wij nog géén pannekoek gezien. Het viel ons al op dat de meisjes in de bediening (ca 5) als kippen zonder kop rondliepen, er was één meisje van ws net 18 die de leiding moest geven aan een ongeorginaseerde bende. Je zag dan ook meerdere mensen met een zeer ontevreden gezicht het pand weer verlaten. Na het uurtje wachten (met kind van 20mnd!) heb ik de bediening weer aangesproken, ze ging naar de keuken om te kijken en ja hoor, ze melde dat de pannekoeken klaar waren. Maar de 10 minuten die volgden nog steeds geen pannekoeken. Uit de keuken zie ik één van de serveersters aankomen met onze pannekoeken, ze schuift de borden aan onze tafel, kleine jongen blij.. en nu krijg je het; pannekoeken met randen alsof het pizza's waren die te lang in de oven hebben gezeten, deeg van de pizza van de vrouw nog half rauw in het midden en de pannekoek van onze kleine man kon je mee frisbeeén. Ik ben direkt naar de "hoofd" serveerster gelopen en heb er gezegd even mee te lopen naar onze tafel. Alleen al bij het zien van de pannekoeken schaamde ze zich al, ze liep meteen naar achteren/keuken om verhaal te halen. Ze hadden aangeboden om nieuwe te bakken (met spoed). Ditzelfde meisje kwam ons dit vertellen en haar excuses van het huis aan te bieden (ze had achterin de eigenaar/resse gesproken!). De lef om zo'n jong meisje hiervoor te laten opdraaien getuigd van slechte ondernemersschap, maar als ik de recensies nu zo lees van dit pannekoekenhuis dan gaat er wel een belletje rinkelen. Al hadden ze ons een gratis maaltijd aangeboden dan hadden wij ervoor bedankt. De teleurstelling van ons zoontje toen ze de pannekoeken weer moest weghalen was sneu, gebaar met z'n handjes van; hé waarom halen ze het weer weg. Nee, de Steenen Camer voor ons NOOIT meer. Wat ons betreft mag het vanaf heden "de Steenen Pannekoek" genoemd worden.

Beoordeling gegeven door P, D en E.

slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 01-05-2011

Datum beoordeling: 1 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij binnen komst gevraagd of er ook glutenvrij geserveerd word , ja hoor geen enkel probleem wel even vermelden bij uw bestelling was het antwoord. Eenmaal besteld bleek dat er niet gluten vrij geserveerd kon worden , er was niets op voorraad ! Zit je dan met een 2 jarige die dolgraag een pannenkoek zou lusten , een gebakken eitje kon ie krijgen (peper en zout moest ie er wel bij denken) Al met al hebben we ook nog eens 5 kwartier op onze pannenkoek moeten wachten . Nee ons zul je hier nooit meer treffen !

Beoordeling gegeven door M spoelstra.