Natuur Arnhem

natuuruitjes Arnhem en omgeving

Sonsbeek Park Arnhem

arnhem, Gelderland  -  Van wandelen in het groen tot picknicken op de weide: Iedereen voelt zich thuis bij Park Sonsbeek. In dit bekende park in Arnhem valt van alles te ontdekken.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

Park Klarenbeek

arnhem, Gelderland  -  Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van een van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

Natuurspeelplek Beekdalpark

arnhem, Gelderland  -  Durf jij over het vlonderpad door het moeras, te klimmen hoog in de bomen of op de stapstenen in het water? Bij Natuurspeelplek Beekdalpark word je een echte avonturier!

Vluchtmaken.com

arnhem, Gelderland  -  De grond verdwijnt langzaam onder de voeten en dan wordt het stil. Ga ballonvaren, zweefvliegen of paragliden met Vluchtmaken.com. Geniet van een adembenemend uitzicht!

Stadstuin Kweekland

arnhem, Gelderland  -  Midden in de stad vind je een plek vol groen. In Stadstuin Kweekland kun je biologische groente oogsten óf verse producten eten in het restaurant in de tuinkas.

Stadsboerderij Presikhaaf

arnhem, Gelderland  -  Op stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem wonen hele bijzondere boerderijdieren van oud-Hollandse rassen. Kinderen leren hier spelenderwijs over de boerderij en haar bewoners.

Park Angerenstein

arnhem, Gelderland  -  Park Angerenstein is een van de vele parken die Arnhem rijk is. In dit mooie stukje natuur is het heerlijk tot rust komen. En met een beetje geluk zijn er bijzondere vogels te zien zoals de ijsvogel, die in dit park een plekje heeft gevonden.


UITagenda Arnhem natuur