1

UITagenda natuur Arnhem

Gevonden in de buurt van Arnhem:

Christmas World - Intratuin Duiven

tijdelijke activiteit duiven, Gelderland (8.42km)  -  Stap in een wereld vol verwondering bij de grootse kersthow in Intratuin Duiven!

geopend, zaterdag 7 oktober 2023 t/m zondag 7 januari 2024, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

OERRR (8 t/m 12 jaar) Ontdek het leven van uilen op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom (9.32km)  -  Leer meer over het leven van uilen en maak aansluitend een avondwandeling met de boswachter door de Nationaal Park Veluwezoom. Dit is een gezinsactiviteit.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 9 december 2023, 19:30 uur 

Met de gids op stap in December

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom (9.32km)  -  Ga samen met onze gids op pad en laat je verrassen door de prachtige winterse sfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn/haar duimpje en vertelt er van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen, je vindt...

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 10 december 2023, 11:00 uur 

Uitkijktoren De Belvédère

arnhem, Gelderland  -  Beklim uitkijktoren De Belvédère en ontdek het prachtige uitzicht op de eeuwenoude stadsparken Zypendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem. Beleef Arnhem vanaf een hoogte.

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

Vluchtmaken.com

arnhem, Gelderland  -  De grond verdwijnt langzaam onder de voeten en dan wordt het stil. Ga ballonvaren, zweefvliegen of paragliden met Vluchtmaken.com. Geniet van een adembenemend uitzicht!

Nederlands WijnmuseumNederlands Wijnmuseum

Nederlands Wijnmuseum

Entreeticket met korting Ontdek alles over wijn in het Nederlands Wijnmuseum. Volg een rondleiding door het museum en vind de vinoloog in jezelf. Of boek een luxe proeverij en leer verschillende wijnen drinken als een pro!