Arnhem

Kriskras door de geschiedenis in de Canon van Nederland
Navigeer van het jaar 0 tot nu in de Canon van Nederland.
Zeekoeien kijken in de grootste overdekte mangrove ter wereld
Ontdek de grootste overdekte mangrove ter wereld in Burgers' Zoo.

Dagje of weekendje Arnhem - wat te doen?

Uitstapjes Arnhem (78)

Workshops games maken

ARNHEM, GELDERLAND - Hoe krijg je een avatar zo ver dat 'ie springt, rent of vliegt? Bij Gamestad leer je hoe je een game maakt. Helemaal zelf! Een echte Gamecoach leert je de basis van het games maken tijdens een leerzame workshop.

geopend op afspraak of bel voor meer informatie

Erfgoedcentrum Rozet

ARNHEM, GELDERLAND - Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

Froufrou's

ARNHEM, GELDERLAND - Bij Froufrou's hoeft men niet bang te zijn iemand in dezelfde outfit tegen te komen. Hier hangen unieke kledingstukken en accessoires, nieuw en tweedehands!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Park Angerenstein

ARNHEM, GELDERLAND - Park Angerenstein is één van de vele parken die Arnhem rijk is. In dit mooie stukje natuur is het heerlijk tot rust komen. En met een beetje geluk zijn er bijzondere vogels te zien zoals de ijsvogel, die in dit park een plekje heeft gevonden.

elke dag geopend

Huis Zypendaal

ARNHEM, GELDERLAND - De buitenplaats Zypendaal, rondom een statig huis, is een heerlijke plek om te wandelen, de hond uit te laten, te picknicken of te mijmeren op een bankje.

geopend, open op zondag

Café Brasserie Dudok

ARNHEM, GELDERLAND - In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

elke dag geopend

Kunstbedrijf Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Kunstbedrijf is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

's zondags gesloten

GelreDome

ARNHEM, GELDERLAND - Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

elke dag geopend

Theater Het Hof

ARNHEM, GELDERLAND - In een sfeervolle ambiance genieten van goed toneel. Theater het Hof brengt drie à vier eigen theaterproducties per jaar uit. Geniet in dit piepkleine theater van topvoorstellingen!

elke dag geopend

Van de redactie