Uitstapjes vlakbij 5th Avenue Club & Lounge

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (0.13km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

elke dag geopend 

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

elke dag geopend 

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (0.19km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

elke dag geopend 

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (0.2km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw. Kom binnen kijken!

open op zondag 

Collectie De Groen Arnhem

arnhem, Gelderland (0.21km)  -  Bezoek Collectie De Groen in Arnhem en ontdek actuele beeldende kunst! Geniet van rondleidingen, lezingen, groepshows, discours en nog veel meer.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (0.22km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

elke dag geopend 

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (0.28km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

elke dag geopend 

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.28km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (0.34km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

elke dag geopend 

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (0.34km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

elke dag geopend 

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.35km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

elke dag geopend 

Schatgraven bij Bos en Heij

arnhem, Gelderland (0.39km)  -  Bij Bos en Heij zijn de leukste hebbedingetjes te vinden. Van ouderwetse vogelkooitjes tot grappige, zelfbeschilderde bordjes en vintage sieraden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (0.43km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Focus Filmtheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.46km)  -  Bekijk indrukwekkende art-house films en documentaires in Focus Filmtheater Arnhem.

elke dag geopend 

Eusebiuskerk: ga voor de Eusebius Experience

arnhem, Gelderland (0.51km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

elke dag geopend 

Waalse Kerk Arnhem

arnhem, Gelderland (0.58km)  -  De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.61km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

's zondags gesloten 

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.61km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

elke dag geopend 

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland (0.63km)  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 5th Avenue Club & Lounge