Uitstapjes vlakbij Ballorig Arnhem

Winkelcentrum Kronenburg

arnhem, Gelderland (1.5km)  -  In winkelcentrum Kronenburg zijn meer dan honderd winkels, verdeeld over drie verdiepingen.

elke dag geopend 

GelreDome

arnhem, Gelderland (1.89km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

elke dag geopend 

Zakelijke bijeenkomsten in het GelreDome

arnhem, Gelderland (1.89km)  -  GelreDome functioneert niet alleen als voetbalstadion, maar heeft ook diverse ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (1.98km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

elke dag geopend 

Mountain Network Arnhem

arnhem, Gelderland (2.15km)  -  Hoogtevrees? Schraap al je moed bij elkaar en ga een dagje klimmen bij Mountain Network Arnhem. De moderne, uitgebreide klimhal heeft ook een highrope parcours en abseilpiste.

elke dag geopend 

Golfbaan Landgoed Welderen

elst, Gelderland (3.57km)  -  In een stukje wonderschoon natuurgebied ligt de golfbaan Welderen. Een speciale architect ontwierp deze golfcourse langs waterpartijen, bos en zandbanken.

elke dag geopend 

Sabelspoort

arnhem, Gelderland (3.62km)  -  De Sabelspoort: de enige overgebleven stadspoorten van de voormalige vestingstad Arnhem.

elke dag geopend 

John Frostbrug

arnhem, Gelderland (3.63km)  -  De John Frostbrug was in 1944 hét middelpunt van de Slag om Arnhem.

elke dag geopend 

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (3.64km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Focus Filmtheater Arnhem

arnhem, Gelderland (3.82km)  -  Bekijk indrukwekkende art-house films en documentaires in Focus Filmtheater Arnhem.

elke dag geopend 

Graave Eten & Drinken

arnhem, Gelderland (3.83km)  -  Eten en genieten in een ongedwongen sfeer, dat doe je bij Graave Eten & Drinken. Lekkere broodjes, salades en hapjes. Bestellen doe je op een krijtbord!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (3.84km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

elke dag geopend 

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (3.84km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

's zondags gesloten 

Zwembad De Grote Koppel

arnhem, Gelderland (3.85km)  -  In sportcentrum De Grote Koppel kun je terecht om te zwemmen, skiën en squashen.

elke dag geopend 

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (3.86km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

elke dag geopend 

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (3.88km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (3.9km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

elke dag geopend 

Collectie De Groen Arnhem

arnhem, Gelderland (3.92km)  -  Bezoek Collectie De Groen in Arnhem en ontdek actuele beeldende kunst! Geniet van rondleidingen, lezingen, groepshows, discours en nog veel meer.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Bestel je route nu met korting! Kastelen, pittoreske dorpjes en schitterende landschappen, Nederland zit er vol mee! Puzzel jezelf langs de mooiste plekken van ons land met een gave autopuzzeltocht van Puzzeluitje.nl.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ballorig Arnhem