Uitstapjes vlakbij Ballorig Arnhem

GelreDome

arnhem, Gelderland (1.89km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (1.98km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

Mountain Network Arnhem

arnhem, Gelderland (2.15km)  -  Hoogtevrees? Schraap al je moed bij elkaar en ga een dagje klimmen bij Mountain Network Arnhem. De moderne, uitgebreide klimhal heeft ook een highrope parcours en abseilpiste.

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (3.64km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (3.84km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (3.86km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (3.88km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

Kerkmuseum Elst

elst, Gelderland (3.93km)  -  In de Grote Kerk van Elst liggen allerlei overblijfselen van de Romeinen en Bataven. In het Kerkmuseum is van alles te vinden over de bijzondere geschiedenis van deze plaats.

Theater aan de Rijn

arnhem, Gelderland (3.93km)  -  Zin in een creatief avondje uit? Bezoek één van de voorstellingen van de nieuwe generatie makers in het Theater aan de Rijn in Arnhem!

Café Brasserie Dudok

arnhem, Gelderland (3.93km)  -  In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (3.98km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ballorig Arnhem