arnhem gezin

Arnhem Gezin (62)

Primark Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

elke dag geopend

entree gratis

Museum Grenadiers en Jagers

ARNHEM, GELDERLAND - Het Garderegiment Grenadiers en Jagers is opgericht om het Koningshuis te dienen. In het Museum Grenadiers en Jagers is van alles te ontdekken over de rijke historie.

geopend, open op donderdag

gratis toegang

Stadstuin Kweekland

ARNHEM, GELDERLAND - Midden in de stad vind je een plek vol groen, biologische producten en een prachtig plekje om thee te drinken. Welkom in Stadstuin Kweekland! Pluk in het seizoen mooie bloemen of oogst verse groenten.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Turks Restaurant Nieuwe Bosporus

ARNHEM, GELDERLAND - Het broodje kebab is in Nederland heel bekend, maar de Turkse keuken heeft nog veel meer te bieden. Turks restaurant de Nieuwe Bosporus maakt de heerlijkste gerechten voor je klaar.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 16,95

Musis Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

's zondags gesloten

entree onbekend

Stadstheater Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

's zondags gesloten

entree onbekend

Humphrey's Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Op steenworp afstand van de winkelstraat, op de hoek van het gezellige Sint-Jansplein, eet je de heerlijkheden van Humphrey's Arnhem voor een lieve prijs.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 12,50

Theater Huis van Puck

ARNHEM, GELDERLAND - Huis van Puck is een amateurtheater in Arnhem. Iedereen met een passie voor theater komt hier naar toe.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 5,00

Eusebiuskerk

ARNHEM, GELDERLAND - Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 93 meter omhoog voor een indrukwekkend inzicht.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 6,00

peuters gratis

Stadsboerderij Presikhaaf

ARNHEM, GELDERLAND - Op stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem wonen hele bijzondere boerderijdieren van oud-Hollandse rassen. Kinderen leren hier spelenderwijs over de boerderij en haar bewoners.

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie