Pathé Arnhem

Pathé Arnhem

Bioscoop Pathé Arnhem is net nieuw en beschikt over de modernste technische snufjes op het gebied van filmprojectie. Het grote IMAX-scherm van 12 bij 24 meter is werkelijk imposant en geeft je het gevoel helemaal te worden meegezogen in het filmverhaal. Zeker als de projectie ook nog in 3D is. Het geluid is zo mogelijk nog vernieuwender. Twee zalen hebben het zeer geavanceerde Atmos Dolby systeem. Een avondje film wordt zo een sensatie waarbij je bijna niet stil kunt zitten in je fijne rode bioscoopstoel. Romantisch met z'n tweeën naar de bios? Huur dan één van de loveseats.

Het totale bioscoopcomplex is verdeeld over zes verdiepingen. Je komt de bioscoop binnen via de roltrap en gaat van zaal naar zaal via een compleet roltrappencomplex. Vanaf de verschillende etages heb je mooi zicht op Arnhem, en hoe hoger je gaat, hoe mooier het uitzicht wordt.

Pathé Arnhem in Arnhem leent zich ook goed voor een vriendinnendag en kinderfeestje (vanaf € 6,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pathé Arnhem

Foto: DagjeWeg.NL