Uitstapjes vlakbij Filmhuis Oosterbeek

De Zomp - Heemtuin

oosterbeek, Gelderland (0.38km)  -  Heemtuin De Zomp maakt bezoekers bekend met meer dan 170 plantensoorten. Wie goed kijkt, merkt ook de prachtige vogels op.

geopend, elke dag geopend 

Beleef de ondergrondse Airborne Experience

oosterbeek, Gelderland (0.68km)  -  Beleef Operation Market Garden zelf in het Airborne Museum en vier de vrijheid! Bezoekers van dit mooie museum beleven de Slag om Arnhem alsof ze er zelf bij zijn.

elke dag geopend 

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (0.74km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

gesloten, open van  1 mei t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Wandelen en exposities in Tuin de Lage Oorsprong

oosterbeek, Gelderland (1.22km)  -  Een bezoek aan Landgoed De Lage Oorsprong is een uitje voor het hele gezin. Genieten rond de mooie tuinen en vijvers.

gesloten, open van  10 april t/m 28 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (1.4km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

's maandags gesloten 

Workshop Knippen voor Vriendinnen

oosterbeek, Gelderland (1.78km)  -  Leer in een dagdeel de basistechnieken van het knippen. Tijdens de gezellige workshops van Cindy Dupiré leert iedereen de fijne kneepjes van het kappersvak.

elke dag geopend 

Prison Experience in de Koepelgevangenis Arnhem

arnhem, Gelderland (2.62km)  -  Altijd al eens willen weten hoe het is om in de gevangenis te zitten, maar niet zo'n boefje? Bezoek dan de Arnhemse Koepelgevangenis voor een echte 'Prison Experience'.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (2.83km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen uit Schotland lopen.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Papendal

arnhem, Gelderland (3.1km)  -  De eerste Pitch&Putt-baan van Nederland ligt in het Gelderse Arnhem, bij het sportcentrum Papendal.

elke dag geopend 

Meer dan 700 fietsen in het Mountainbike Museum

arnhem, Gelderland (3.71km)  -  In het Mountainbike Museum vind je meer dan zevenhonderd fietsen van honderdzestig verschillende merken. Deze tempel kunnen echte mountainbikers niet overslaan.

lang weekend (vr za zo) 

Huis Zypendaal

arnhem, Gelderland (3.94km)  -  Bezoek het statige en prachtige Huis Zypendaal, waar vroeger een van de belangrijkste families van Arnhem woonde. De buitenplaats rondom het huis is een heerlijke plek om te wandelen.

Zakelijke bijeenkomsten in Bilderberg Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (4.08km)  -  Op acht kilometer van Arnhem ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. Op deze oude en fraaie locatie kunnen diverse zakelijke bijeenkomsten worden georganiseerd.

geopend op afspraak of bel +31 (0)26 - 33 33 420 

Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (4.09km)  -  Drie musea in één kasteel. Dat is in het kort Kasteel Doorwerth. Prachtig gelegen bij de uiterwaarden van de Rijn en een groot natuurgebied voor recreatie.

's maandags gesloten 

Actie: Bezoek kasteel Doorwerth

GelreDome

arnhem, Gelderland (4.1km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

elke dag geopend 

Zakelijke bijeenkomsten in het GelreDome

arnhem, Gelderland (4.1km)  -  GelreDome functioneert niet alleen als voetbalstadion, maar heeft ook diverse ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (4.11km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

elke dag geopend 

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland (4.2km)  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

's maandags gesloten 

Wandelen in Arnhem

arnhem, Gelderland (4.2km)  -  Trainen voor een wandeltocht of wandelen om je lichaam sterker maken? Bart-Wandel biedt meerdere wandelroutes. Ook speciaal voor senioren.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 42 22 45 22 

Molenplaats Sonsbeek

arnhem, Gelderland (4.2km)  -  Gelderland heeft veel mooie natuurgebieden en parken. Bekijk het overzicht van 19 bezoekerscentra met excursies, rondleidingen en activiteiten.

's maandags gesloten