Uitstapjes vlakbij De Kijkdoos Bennekom

Groepsaccommodatie Boerderij Hoekelum

bennekom, Gelderland (1.97km)  -  Kampeerboerderij Hoekelum biedt groepen onderdak in een landelijke omgeving. De boerderij hoort bij kasteel Hoekelum. Op de boerderij werd vroeger kaas gemaakt. Groepen hebben nu de mogelijkheid een workshop kaasmaken te volgen.

Manege Zonder Drempels

bennekom, Gelderland (1.98km)  -  Manege Zonder Drempels is een manege met hart voor mens en dier! Ze bieden kinderen en volwassenen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) plezier en ontspanning door huifbedritten te verzorgen en appartementen in te richten voor vakanties.

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (2.1km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (2.44km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (2.74km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

Arboretum Oostereng

wageningen, Gelderland (2.92km)  -  Eerst wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Deze verwilderde botanische tuin is sindsdien helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaargemaakt om bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

Beeldengalerij Het Depot

wageningen, Gelderland (3.16km)  -  Voor kunstliefhebbers biedt Het Depot Beeldengalerij in Wageningen een unieke dag. Zowel binnen als buiten staat het vol met prachtige beelden. Wandel door de prachtige arboreta, universiteitstuinen van Wageningen en geniet van kunst en natuur.

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (3.33km)  -  Wandel door de Gelderse Vallei, de Veluwe, de Betuwe en over de Utrechtse Heuvelrug met het Pad van de Vrijheid. Op deze route zie je overal nog sporen van de Tweede Wereldoorlog.

Midgetgolfbaan de Dikkenberg

bennekom, Gelderland (3.57km)  -  Midgetgolfbaan de Dikkenberg is al jarenlang in familiebeheer. Het fraaie midgetgolfpark in Bennekom heeft een gezellige, ontspannen uitstraling. Voor een redelijke prijs kunnen bezoekers hier een rondje midgetgolfen. Na afloop kun je op het...

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (3.64km)  -  Biologische groenten en fruit in alle kleuren vind je binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij was ooit de moestuin van koning Willem III. Uit die tijd dateert nog de prachtige historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (3.66km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Kijkdoos Bennekom