Uitstapjes vlakbij Golfclub Heelsum

Zwembad Doelum

renkum, Gelderland (1.47km)  -  Ravotten in het water met de speelmaterialen of heel relaxt baantjes trekken: bij zwembad Doelum kan het allemaal!

Informatiecentrum Renkums Beekdal

renkum, Gelderland (1.79km)  -  Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (2.04km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

Arboretum Oostereng

wageningen, Gelderland (2.5km)  -  Eerst wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Deze verwilderde botanische tuin is sindsdien helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaargemaakt om bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

Midgetgolfbaan de Dikkenberg

bennekom, Gelderland (2.53km)  -  Midgetgolfbaan de Dikkenberg is al jarenlang in familiebeheer. Het fraaie midgetgolfpark in Bennekom heeft een gezellige, ontspannen uitstraling. Voor een redelijke prijs kunnen bezoekers hier een rondje midgetgolfen. Na afloop kun je op het...

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (2.72km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (2.97km)  -  Biologische groenten en fruit in alle kleuren vind je binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij was ooit de moestuin van koning Willem III. Uit die tijd dateert nog de prachtige historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

Betuws Oorlogsmuseum The Island

heteren, Gelderland (3km)  -  In de Tweede Wereldoorlog was de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen veranderd in een gevaarlijk oorlogsgebied, waar zo'n zestien nationaliteiten vochten. Ontdek er alles over in het Betuws Oorlogsmuseum 'The Island'.

Rijd mee met de smalspoortrein in Reteren

heteren, Gelderland (3.02km)  -  Rijd mee met de smalspoorrein van het Gelders Smalspoormuseum en beleef de vervlogen tijd van de arbeiderswereld in de baksteenindustrie van vroeger. In dit museum leer je alles over hoe bakstenen werden gemaakt in de vorige eeuw!

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (3.23km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (4.44km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (4.76km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (4.97km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

Ginkelse Heide

ede, Gelderland (5.18km)  -  De Ginkelse Heide in de gemeente Ede is een prachtig heidegebied, afgewisseld met bos. Er graast een schaapskudde en er zijn vaak vliegeraars te vinden.

Edese Schaapskudden

ede, Gelderland (5.18km)  -  In Ede zijn twee schaapskooien nog steeds in gebruik. De Stichting Edese Schaapskudde houdt de schaapskooien in stand. Kom gerust eens langs en maak een praatje met de schaapherders.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfclub Heelsum