Uitstapjes vlakbij Golfclub Heelsum

Zwembad Doelum

renkum, Gelderland (1.47km)  -  Ravotten in het water met de speelmaterialen of heel relaxt baantjes trekken: bij zwembad Doelum kan het allemaal!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Informatiecentrum Renkums Beekdal

renkum, Gelderland (1.79km)  -  Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (2.04km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

gesloten, open van  10 februari t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Arboretum Oostereng

wageningen, Gelderland (2.5km)  -  Eerst wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Deze verwilderde botanische tuin is sindsdien helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaargemaakt om bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

elke dag geopend 

Midgetgolfbaan de Dikkenberg

bennekom, Gelderland (2.53km)  -  Midgetgolfbaan de Dikkenberg is al jarenlang in familiebeheer. Het fraaie midgetgolfpark in Bennekom heeft een gezellige, ontspannen uitstraling. Voor een redelijke prijs kunnen bezoekers hier een rondje midgetgolfen. Na afloop kun je op het...

gesloten, open van  26 maart t/m 28 oktober, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (2.72km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

open op woensdag 

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (2.97km)  -  Biologische groenten en fruit gedijen goed binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij ligt op dezelfde plek waar ooit de moestuin van koning Willem III lag. Uit die tijd dateert nog de historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Betuws Oorlogsmuseum The Island

heteren, Gelderland (3km)  -  In de Tweede Wereldoorlog was de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen veranderd in een gevaarlijk oorlogsgebied, waar zo'n zestien nationaliteiten vochten. Ontdek er alles over in het Betuws Oorlogsmuseum 'The Island'.

gesloten, open van  1 maart t/m 31 oktober, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (3.23km)  -  Drie musea in één kasteel. Dat is in het kort Kasteel Doorwerth. Prachtig gelegen bij de uiterwaarden van de Rijn en een groot natuurgebied voor recreatie.

's maandags gesloten 

Actie: Bezoek kasteel Doorwerth

Zakelijke bijeenkomsten in Bilderberg Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (3.24km)  -  Op acht kilometer van Arnhem ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. Op deze oude en fraaie locatie kunnen diverse zakelijke bijeenkomsten worden georganiseerd.

geopend op afspraak of bel +31 (0)26 - 33 33 420 

Pannenkoekenrestaurant De Panorama-hoeve

bennekom, Gelderland (3.27km)  -  Geniet van een mooie groene omgeving en daarna lekker pannenkoeken smikkelen: dat kan bij De Panorama-hoeve in Bennekom!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (4.44km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

's maandags gesloten 

Wandelen en exposities in Tuin de Lage Oorsprong

oosterbeek, Gelderland (4.71km)  -  Een bezoek aan Landgoed De Lage Oorsprong is een uitje voor het hele gezin. Genieten rond de mooie tuinen en vijvers.

gesloten, open van  10 april t/m 28 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (4.76km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

gesloten, open van  26 mei t/m 29 oktober, van 12:30 uur tot 17:30 uur 

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (4.97km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

gesloten, open van  29 mei t/m 30 september, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Botanische Tuinen Wageningen

wageningen, Gelderland (5.1km)  -  Bezoek een uniek stuk Wagenings erfgoed en bewonder de bloeiende rhododendrons, magnolia's, sierkersen en appels!

elke dag geopend 

Edese Schaapskudden

ede, Gelderland (5.18km)  -  In Ede zijn twee schaapskooien nog steeds in gebruik. De Stichting Edese Schaapskudde houdt de schaapskooien in stand. Kom gerust eens langs en maak een praatje met de schaapherders.

elke dag geopend 

Ginkelse Heide

ede, Gelderland (5.18km)  -  De Ginkelse Heide in de gemeente Ede is een prachtig heidegebied, afgewisseld met bos. Er graast een schaapskudde en er zijn vaak vliegeraars te vinden.

elke dag geopend 

Belmonte Arboretum Wageningen

wageningen, Gelderland (5.22km)  -  Wandel rond in de 'bomentuin' Belmonte Arboretum op de Wageningse berg. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers om rond te struinen.

elke dag geopend 

Beleef de ondergrondse Airborne Experience

oosterbeek, Gelderland (5.23km)  -  Beleef Operation Market Garden zelf in het Airborne Museum en vier de vrijheid! Bezoekers van dit mooie museum beleven de Slag om Arnhem alsof ze er zelf bij zijn.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfclub Heelsum