1

Plattelandswinkel et Schuurtje
Plattelandswinkel et Schuurtje

Op de robuust houten schappen liggen de heerlijkste producten uit de streek. Plattelandswinkel 'et Schuurtje' heeft genoeg om een complete maaltijd samen te stellen. De levensmiddelen zijn eerlijk geproduceerd en afkomstig van plaatselijke boeren. Wil je weten waar je stukje vlees vandaan komt, koop dan bij 'et Schuurtje'. Niet alleen staat alle informatie eerlijk op het label, de winkeleigenaar kan je zelfs de plek aanwijzen waar bijvoorbeeld de koeien in de wei hebben gelopen. Groente, fruit, vlees, meel, broodbeleg: je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of 'et Schuurtje' heeft het.

Absolute aanrader zijn de zelfgebakken appeltaarten. De eigenaar duikt bijna dagelijks zelf de keuken in om appels uit eigen boomgaard te verwerken in deze heerlijke taarten. De winkel is een prima plek om af te stappen tijdens een fietstocht. Boven de winkel kun je een lekker bakje koffie nemen met uiteraard een appeltaart erbij! 's Zomers is de theetuin geopend. Boek ook eens een gezellige high tea of creatieve workshop. Meer informatie hierover vind je op de website.

Plattelandswinkel et Schuurtje in Lunteren leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.etschuurtje.nl

Kadotip. Foto: DagjeWeg.NL
Kadotip. Foto: DagjeWeg.NL

-advertentiepositie-