1

Uitstapjes vlakbij Museumboerderij Den Tip

-in the spotlights-

-in the spotlights-

De Tempelhof

winssen, Gelderland (3.49km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Poppentheater Tingeling

beuningen, Gelderland (4.39km)  -  In het blauwe thuistheater zit je bovenop de mooie poppen en het leuke decor. Zo kun je de leuke, muzikale voorstellingen van dichtbij meemaken. Of kies een leuke voorstelling en laat het poppentheater naar jou toekomen.

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (6.37km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Betuws Oorlogsmuseum The Island

heteren, Gelderland (6.79km)  -  In de Tweede Wereldoorlog was de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen veranderd in een gevaarlijk oorlogsgebied, waar zo'n zestien nationaliteiten vochten. Ontdek er alles over in het Betuws Oorlogsmuseum 'The Island'.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (7.16km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

Kerkmuseum Elst

elst, Gelderland (7.54km)  -  In de Grote Kerk van Elst liggen allerlei overblijfselen van de Romeinen en Bataven. In het Kerkmuseum is van alles te vinden over de bijzondere geschiedenis van deze plaats.

Paintball Nijmegen

nijmegen, Gelderland (7.81km)  -  De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (8km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

Sunset March

nijmegen, Gelderland (8.06km)  -  De indrukwekkende Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumboerderij Den Tip