Uitstapjes vlakbij Nationaal Fruitpark Ochten

Restaurant en bowling Molen De Zwaluw

kesteren, Gelderland (2.61km)  -  Vier een feestje, eet een hapje of gooi een streak in een sfeervolle locatie in hartje Nederland: Molen De Zwaluw!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Agora Theater

druten, Gelderland (3.31km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

elke dag geopend 

Metropole Druten

druten, Gelderland (3.35km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

open op zaterdag 

De Tabaksplant Midgetgolf

afferden, Gelderland (3.61km)  -  Op de midgetgolfbaan van De Tabaksplant kan iedereen zich helemaal uitleven. De 18-holesbaan staat te midden van een mooi stukje natuur.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie De Strang

dodewaard, Gelderland (4.11km)  -  Galerie De Strang exposeert voor een groot deel beelden afkomstig uit beeldhouwersgemeenschap Tengenenge.

geopend op afspraak of bel +31 (0)488 - 41 15 65 / +31 (0)488 - 46 81 22 

Korenmolen De Drie Waaien

afferden, Gelderland (4.2km)  -  De Drie Waaien uit Afferden is een korenmolen uit 1869! Bezoek de korenmolen De Drie Waaien uit Gelderland.

open op zaterdag 

Fatbiketours

dodewaard, Gelderland (4.49km)  -  Op een unieke manier de Nederbetuwe ontdekken? Spring op het zadel van een fatbike, een stoere en elektrische fiets, en laat een gids je rondleiden!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 77 56 58 

Pannekoekhuis De Grebbeberg

rhenen, Utrecht (4.75km)  -  Na een dagje Ouwehands Dierenpark is het bij Pannekoekhuis De Grebbeberg heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

elke dag geopend 

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

rhenen, Utrecht (4.84km)  -  Ga op een wild avontuur in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de reuzenpanda's in Pandasia, bespied witte leeuwen, wandel onder slingerende orang-oetans door of hang zelf de beest uit in de speeljungle.

elke dag geopend 

Jungle vergaderarrangement in Ouwehands Dierenpark

rhenen, Utrecht (4.84km)  -  Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt drie verschillende vergaderarrangementen aan. Ook is de dierentuin een unieke feestlocatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)317 65 02 00 

De Tuyncaemer Tuin

lienden, Gelderland (5.28km)  -  Bloemen, planten en een rijkgevulde moestuin. De Tuyncaemer is een prachtige plek om te genieten van de natuur.

open op zondag 

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (5.31km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober 

Safarischip De Blauwe Bever

wageningen, Gelderland (5.84km)  -  Een educatieve boottocht door het Utrechtse landschap en genieten van de prachtige natuur? Dat kan met Safarischip De Blauwe Bever!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

Sport en recreatiecentrum 't Gastland: bowling, zwembad en...

rhenen, Utrecht (5.98km)  -  In sport en recreatiecentrum 't Gastland is er sportief vermaak voor iedereen; van actieve tot recreatieve sporter. Ga bowlen, zwemmen of fitnessen!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (6.1km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

elke dag geopend 

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (6.64km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater Junushoff Wageningen

wageningen, Gelderland (6.67km)  -  Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

doordeweeks geopend 

Torckpark Wageningen

wageningen, Gelderland (6.78km)  -  Wandel langs de oude stadsmuur van Wageningen in het Torckpark, of plof bij mooi weer in het gras naast de stadsgracht.

elke dag geopend 

Heerenstraat Theater: de bioscoop van Wageningen

wageningen, Gelderland (6.82km)  -  Het Heerenstraat Theater in Wageningen heeft gezellige, kleine zalen en een leuk café en terras. Hier is een filmpje pakken nog echt een avondje uit!

elke dag geopend 

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (6.97km)  -  Wandel door de Gelderse Vallei, de Veluwe, de Betuwe en over de Utrechtse Heuvelrug met het Pad van de Vrijheid. Op deze route zie je overal nog sporen van de Tweede Wereldoorlog.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nationaal Fruitpark Ochten