Uitstapjes vlakbij Nationaal Fruitpark Ochten

Agora Theater

druten, Gelderland (3.31km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

Metropole Druten

druten, Gelderland (3.35km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (5.31km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (6.1km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (6.64km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (6.97km)  -  Het pad van de Vrijheid biedt wandelaars de mogelijkheid om al wandelend, vrijheid te herdenken, te beseffen, te beleven en te vieren. Onderweg kom je langs allerlei sporen van de Tweede Wereldoorlog.

De Breierij

beneden-leeuwen, Gelderland (7.04km)  -  De Breierij in Beneden-Leeuwen is een echt familiebedrijf! Hier staat het ambacht van breien hoog in het vaandel! Volg een rondleiding en leer alles over breien en breitechnieken.

De Tempelhof

winssen, Gelderland (7.12km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Beeldengalerij Het Depot

wageningen, Gelderland (7.35km)  -  Kunstliefhebbers willen Het Depot Beeldengalerij in Wageningen niet missen! Zowel binnen als buiten staat het vol met prachtige beelden. Wandel door de prachtige arboreta rondom de galerij en geniet van kunst en natuur.

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (7.61km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, zakelijke evenementen of een groots feest.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nationaal Fruitpark Ochten