Uitstapjes vlakbij Museum Tweestromenland

De Breierij

beneden-leeuwen, Gelderland (0.64km)  -  De Breierij in Beneden-Leeuwen is een echt familiebedrijf! Hier staat het ambacht van breien hoog in het vaandel! Volg een rondleiding en leer alles over breien en breitechnieken.

Vrije markt Wamel

wamel, Gelderland (2.61km)  -  In het landelijke Wamel vind je een gezellige snuffelmarkt met ruim 350 kramen. Ook kun je hier zelf je spulletjes verkopen.

Binnenspeeltuin Wamelland

wamel, Gelderland (2.64km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven wanneer ze rennen, klimmen en klauteren tot ze niet meer kunnen in Binnenspeeltuin Wamelland.

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (3.32km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, zakelijke evenementen of een groots feest.

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (5.02km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

Metropole Druten

druten, Gelderland (5.07km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

Moeke Mooren

appeltern, Gelderland (5.3km)  -  Bij Moeke Mooren aan de Maas in Appeltern is het heerlijk toeven. Dineren, feesten, slapen en gezellige groepsuitjes, alles onder één dak.

Flipje- en Streekmuseum Tiel

tiel, Gelderland (5.37km)  -  Het gezellige bessenmannetje Flipje staat al te wachten! Bij Flipje- en Streekmuseum Tiel ontdek je alles over jam, De Betuwe en Tiel.

Restaurant en visvijvers 't Mun

appeltern, Gelderland (5.6km)  -  Langs de visvijvers van 't Mun in Appeltern turen hengelaars naar hun dobber in de hoop dat een zalm, forel of meerval bijt. Het complex heeft maar liefst zeven visvijvers en een rivier. Op de menukaart staat uiteraard ook vis.

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (5.64km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Slapen bij de boer - Hoeve de Betuwe

dreumel, Gelderland (5.68km)  -  Geniet van je vakantie op Hoeve de Betuwe in het Gelderse Dreumel. Zet een stap dichter bij de natuur en wordt wakker in een luxe tenthuisje mét hottub met uitzicht op de dierenweide.

Agora Theater

druten, Gelderland (5.84km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

Vrije Markt Tiel

tiel, Gelderland (6.53km)  -  De deuren van de oude veilinghallen van Tiel gaan wekelijks open voor de Vrije Markt Tiel. Kom heerlijk overdekt struinen tussen de zolderopruimingen en curiositeiten die door jan en alleman worden aangeboden. Je kunt ook zelf een kraam huren.

Appelcafé, Boerenwinkel en Educatiecentrum Natuurlijk Gruun

ommeren, Gelderland (6.66km)  -  Bij Natuurlijk Gruun in de Betuwe leer je namelijk alles over deze en andere fruitsoorten. Spring in een fruitkist voor een ritje door de boomgaarden en drink vervolgens een kop koffie met appelgebak in het Appelcafé.

Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎

ommeren, Gelderland (6.8km)  -  Kom forellen vissen bij Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎. Hier, in het hart van de Betuwe, vind je ruime en goedgevulde visvijvers. Hengelen maar!

Streekmuseum Baron van Brakell

ommeren, Gelderland (6.81km)  -  In het Streekmuseum beland je midden op een negentiende-eeuws dorpsplein. Klop aan bij de bakker, klompenmaker, schoenmaker en wandel binnen in een echte drukkerij!

Openluchtzwembad De Zeven Morgen

dreumel, Gelderland (6.96km)  -  Op zomerse dagen is openluchtzwembad De Zeven Morgen een prima bestemming. Dit zwembad staat garant voor een dag waterpret met het hele gezin.

Natuurgebied Maasbommelse Waard

maasbommel, Gelderland (7.13km)  -  De Maasbommelse Waard is een jong Natuurgebied waar je heerlijk langs de rivier kunt struinen. Kom hier uitwaaien, zie hoe de riviernatuur zich ontwikkelt en zoek naar de vele vogels!

Wipeout (bekend van tv!)

zoelen, Gelderland (7.23km)  -  Ken je Wipeout nog van televisie? Probeer het nu zelf ook en ga de hilarische uitdagingen aan, op het land en in het water!

Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof

appeltern, Gelderland (7.34km)  -  Kabouters, heksen, prinsen en prinsessen: ontmoet ze in pannenkoekenrestaurant 't Sprookjeshof! Geniet van de speciale kabouterpannenkoekjes.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Bezoek kasteel Doorwerth Een paar passen over de ophaalbrug van kasteel Doorwerth en je bent in de Middeleeuwen! Hoe leefden de mensen toen op het landgoed? Neem een kijkje in het stoere kasteel, in de middeleeuwse keuken en de gevangenis met het griezelige spijkerplafond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Tweestromenland