Uitstapjes vlakbij Restaurant en bowling Molen...

Lasergamen en lekker eten bij Panorama Restaurant De Blaauwe...

wageningen, Gelderland (1.58km)  -  Daar waar halfwilde galloways en konikpaarden grazen, vind je ook Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Een restaurant met onvermoede mogelijkheden... Er is namelijk ook een Blaauwe Arena, voor een potje lasergame 2.0!

elke dag geopend 

Paviljoen Hotel

rhenen, Utrecht (2.15km)  -  In de bosrijke omgeving op de Grebbeberg ligt Hotel Paviljoen Rhenen, een sfeervol familiehotel waar gastvrijheid en service bovenaan staan.

elke dag geopend 

Pannekoekhuis De Grebbeberg

rhenen, Utrecht (2.17km)  -  Na een dagje Ouwehands Dierenpark is het bij Pannekoekhuis De Grebbeberg heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

elke dag geopend 

Jungle vergaderarrangement in Ouwehands Dierenpark

rhenen, Utrecht (2.29km)  -  Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt drie verschillende vergaderarrangementen aan. Ook is de dierentuin een unieke feestlocatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)317 65 02 00 

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

rhenen, Utrecht (2.29km)  -  Ga op een wild avontuur in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de reuzenpanda's in Pandasia, bespied witte leeuwen, wandel onder slingerende orang-oetans door of hang zelf de beest uit in de speeljungle.

elke dag geopend 

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (2.61km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

elke dag geopend 

Moeke Rhenen

rhenen, Utrecht (3.07km)  -  De naam doet misschien anders vermoeden, maar Moeke Rhenen - voorheen tanteloes - is wel degelijk een hippe tent. Zeven dagen per week genieten van de uitgebreide kaart of chillen aan de bar.

elke dag geopend 

Sport en recreatiecentrum 't Gastland: bowling, zwembad en...

rhenen, Utrecht (3.4km)  -  In sport en recreatiecentrum 't Gastland is er sportief vermaak voor iedereen; van actieve tot recreatieve sporter. Ga bowlen, zwemmen of fitnessen!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (4.28km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

geopend, elke dag geopend 

Ga mee op watersafari met De Blauwe Bever

wageningen, Gelderland (4.42km)  -  Ga mee met het stoere Safarischip De Blauwe Bever en ontdek de schitterende natuur aan de rivieroevers van de Nederrijn en de Lek.

geopend, elke dag geopend 

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (5.09km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

elke dag geopend 

Metropole Druten

druten, Gelderland (5.44km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

open op zaterdag 

Avondje poolen bij Infinity in Wageningen

wageningen, Gelderland (5.53km)  -  Zin in een relaxed en sportief avondje uit? Versla je vrienden met een potje poolen bij Infinity in Wageningen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater Junushoff Wageningen

wageningen, Gelderland (5.63km)  -  Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

doordeweeks geopend 

Agora Theater

druten, Gelderland (5.66km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

elke dag geopend 

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (5.74km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sa Lolla Wageningen

wageningen, Gelderland (5.82km)  -  Zeg je Italiaanse specialiteiten, dan zeg je Sa Lolla! Geniet van een heerlijke avond uit bij deze Ristorante in het centrum van Wageningen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Torckpark Wageningen

wageningen, Gelderland (5.83km)  -  Wandel langs de oude stadsmuur van Wageningen in het Torckpark, of plof bij mooi weer in het gras naast de stadsgracht.

elke dag geopend 

Heerenstraat Theater: de bioscoop van Wageningen

wageningen, Gelderland (5.85km)  -  Het Heerenstraat Theater in Wageningen heeft gezellige, kleine zalen en een leuk café en terras. Hier is een filmpje pakken nog echt een avondje uit!

elke dag geopend 

Galerie De Strang

dodewaard, Gelderland (6km)  -  Galerie De Strang exposeert voor een groot deel beelden afkomstig uit beeldhouwersgemeenschap Tengenenge.

geopend op afspraak of bel +31 (0)488 - 41 15 65 / +31 (0)488 - 46 81 22 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Bestel je route nu met korting! Kastelen, pittoreske dorpjes en schitterende landschappen, Nederland zit er vol mee! Puzzel jezelf langs de mooiste plekken van ons land met een gave autopuzzeltocht van Puzzeluitje.nl.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant en bowling Molen De Zwaluw