Forelvisserij Maurik




Forelvisserij Maurik

Vissen is de ultieme vorm van ontspanning. Even heerlijk je hoofd leegmaken terwijl je naar het water tuurt. Dat is precies wat je vindt bij Forelvisserij Maurik. Of je nou een ervaren sportvisser bent of voor het eerst een hengeltje uitgooit en of je nou gezellig met een groepje komt of juist op zoek bent naar wat me-time... voor iedereen is er een geschikte vijver te vinden op het grote terrein. Vang je eigen (zalm)forel voor het avondeten en maak het zelfs schoon op de speciale schoonmaaktafels. Verser wordt het niet! Gooi je je vangst toch liever terug? Dan is er de speciale avonturenvijver 'Catch & Release' vol steuren, karpers, Europese meervallen en zeelt. Voor een lekker hapje en drankje moet je bij Brasserie aan de vijver zijn.

Forelvissen met kinderen

Kinderfeestje vieren bij de Forelvisserij? Dat kan! Een echte vis-expert staat klaar om uitleg te geven over vissen met een werphengel. De dag begint met instructies waarna de kinderen deze kennis direct kunnen inzetten. Dit gaat onder begeleiding van een volwassene. De gevangen vangst mag je uiteraard mee naar huis nemen. In dit arrangement zit chips en fris inbegrepen.

Forelvisserij Maurik in Maurik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje (vanaf € 18,75 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.forelvisserijmaurik.nl

Foto: Forelvisserij Maurik © A.J. van Ingen
Foto: Forelvisserij Maurik © A.J. van Ingen