Uitstapjes vlakbij Midgetgolfbaan de Dikkenberg

Pannenkoekenrestaurant De Panorama-hoeve

bennekom, Gelderland (0.74km)  -  Geniet van een mooie groene omgeving en daarna lekker pannenkoeken smikkelen: dat kan bij De Panorama-hoeve in Bennekom!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Arboretum Oostereng

wageningen, Gelderland (1.44km)  -  Eerst wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Deze verwilderde botanische tuin is sindsdien helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaargemaakt om bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

elke dag geopend 

Informatiecentrum Renkums Beekdal

renkum, Gelderland (1.84km)  -  Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Golfclub Heelsum

heelsum, Gelderland (2.53km)  -  Golfen op heidelandschap brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Golfclub Heelsum staat in het teken van natuurontwikkeling en gastvrijheid.

elke dag geopend 

Zwembad Doelum

renkum, Gelderland (2.59km)  -  Ravotten in het water met de speelmaterialen of heel relaxt baantjes trekken: bij zwembad Doelum kan het allemaal!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (3.02km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

vandaag nog gesloten, geopend 10 februari t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (3.25km)  -  Biologische groenten en fruit gedijen goed binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij ligt op dezelfde plek waar ooit de moestuin van koning Willem III lag. Uit die tijd dateert nog de historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

De Kijkdoos Bennekom

bennekom, Gelderland (3.57km)  -  De Kijkdoos inspireert en fascineert met beeldende kunst, architectuur en fotografie.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nostalgische muziekinstrumenten in het Kijk & Luistermuseum

bennekom, Gelderland (3.78km)  -  In het Kijk & Luistermuseum in Bennekom staan onder meer mechanische muziekinstrumenten uit de negentiende eeuw. Dat klinkt als muziek in de oren!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (3.85km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

geopend op afspraak of bel +31 (0)318 632 124 

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (3.89km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

open op woensdag 

Het Bijenhuis Wageningen

wageningen, Gelderland (4.11km)  -  Meer weten over de bij? Bij het Bijenhuis leer je alles!

's zondags gesloten 

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (4.27km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

vandaag nog gesloten, geopend 26 mei t/m 29 oktober, van 12:30 uur tot 17:30 uur 

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (4.28km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

vandaag nog gesloten, geopend 29 mei t/m 30 september, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Natuurcentrum Veluwe

ede, Gelderland (4.37km)  -  De Veluwe aan het verkennen, maar geen idee wát te doen? Natuurcentrum Veluwe maakt je wegwijs in de veelzijdige omgeving.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

ReeHorst: congrescentrum, hotel en theater

ede, Gelderland (4.62km)  -  ReeHorst Ede is een multifunctioneel centrum voor congressen, maar ook theatervoorstellingen. Hier vind je alles onder één dak: congreszalen, een restaurant, hotel én theater. Het centrum ligt vlakbij station Ede-Wageningen.

elke dag geopend 

Manege Zonder Drempels

bennekom, Gelderland (4.69km)  -  Manege Zonder Drempels is een manege met hart voor mens en dier! Ze bieden kinderen en volwassenen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) plezier en ontspanning door huifbedritten te verzorgen en appartementen in te richten voor vakanties.

geopend op afspraak of bel +31 (0)318 41 51 10 

Kinderboerderij de Oude Hofstede

ede, Gelderland (4.73km)  -  Kom lekker ravotten in de speeltuin of knuffelen met de dieren van kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede. Er zijn regelmatig leuke activiteiten te doen.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Vrije Slag

bennekom, Gelderland (4.86km)  -  Tijdens een warme dag is verkoeling te vinden bij zwembad De Vrije Slag in Bennekom. Geniet van de springplank, de familieglijbaan en de ligweides.

vandaag nog gesloten, geopend 26 april t/m 9 september, van 09:30 uur tot 19:30 uur 

Botanische Tuinen Wageningen

wageningen, Gelderland (4.91km)  -  Bezoek een uniek stuk Wagenings erfgoed en bewonder de bloeiende rhododendrons, magnolia's, sierkersen en appels!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Midgetgolfbaan de Dikkenberg