Eropuit met Jongeren Bennekom en omgeving

Gevonden in de buurt van Bennekom:

Fusion Dome

ede, Gelderland (3.87km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (5.12km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

Mr. Bojangels

ede, Gelderland (5.23km)  -  Fietsende en shoppende voorbijgangers, voor 'mensen kijken' ben je bij Mr. Bojangles aan het juiste adres! Geniet van een lekkere lunch of een drankje in het centrum van Ede.

Bernardo's IJssalon

ede, Gelderland (5.36km)  -  Geniet van de meest bijzondere smaken ijs bij Bernardo's IJssalon! Wat te denken van de nieuwe smaak Bueno? Deze is niet alleen voor kinderen!

Golfclub Heelsum

heelsum, Gelderland (5.73km)  -  Golfen op heidelandschap brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Golfclub Heelsum staat in het teken van natuurontwikkeling en gastvrijheid.