Pannenkoekenhuis Den Strooper

Pannenkoekenhuis Den Strooper

Een dagje uit geweest of zomaar zin in een bijzondere pannenkoek? Kom langs bij het gezellig ingerichte Pannenkoekenhuis Den Strooper. Dit restaurant is gevestigd in een voormalige Openbare School. Nog steeds is er alle ruimte voor kinderen, inclusief een speciaal kindermenu. De Strooper staat bekend om de speciale pannenkoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pannenkoek 'Gekke Geit', een spinaziepannenkoek met rucola, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes, walnoten en balsamico crema?

Ook met een allergie geniet je hier van een heerlijke pannenkoek. Regelmatig zijn er acties of specialiteiten per seizoen. De Strooper ligt vlakbij Burgers' Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum en het Nationale Park De Hoge Veluwe. Een ideale afsluiter van een dagje uit! Handig: fietsers kunnen tijdens het eten hun E-bike opladen.

Pannenkoekenhuis Den Strooper in Arnhem leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenhuis Den Strooper

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.