Beoordelingen Pannenkoekenhuis Den Strooper

Super slechte service
1 11111

Bezoekdatum: 18-10-2023

Datum beoordeling: 18 oktober 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de 2e keer op rij een hele slechte ervaring!! Na de 1e keer een koude pannekoek gehad te hebben en hele trage service, wilde we ze weer een 2e kans geven. Nou NOOIT MEER!!! Kwart over 6 besteld aan tafel met 2 jonge kinderen, super veel honger na een dag dierentuin.. Kwart voor 7 nog niks te zien.. Navragen, miscommunicatie was het antwoord. 'Komt er zo aan, ik ga het u doorgeven'. 10 minuten nog niks, kids werder lastiger natuurlijk van de honger. Het meisje van de bediening kwam ook niet met excuses en was zelfs ook vergeten de kleurplaten uit te delen, daar moesten we om vragen! Uiteindelijk tegen 7 uur aan kwamen de pannekoeken en 1 maaltijdsalade. Zonder excuses dat het zo lang duurde! Het was was oké, niet bijzonder lekker en vooral droog als je er geen stroop op gooit. Boter was niet te verkrijgen bij een poedersuiker-pannekoek. 3 tafels naast-en achter ons verder hadden, waren we uitgegeten en hebben de bedrijfsleidster erbij gevraagd. Haar excuus was ze dat ze niks meer konden doen want het was toch op?!?! Nou sorry, hoor, maar zelf heb ik aardig wat horeca ervaring, opleiding én hotel gerunt en dit is verre van een goede service en niet klantgericht. Dit kan je dit niet geven als excuus!! Wat een ballentent, voor de 2e keer op rij een grote teleurstelling. De volle rekening kunnen betalen zonder enige tegemoetkoming. We komen echt nooit meer!!!

Beoordeling gegeven door Linda.

Teleurstelling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30-12-2019

Datum beoordeling: 30 december 2019

Reisgezelschap: gezin

Soep en broodje genomen. Mosterdsoep was zeer dun en smakeloos. Leek alsof het aangelengd was met water. Brood zelf was top alleen icm met de kipfilet, geen boter, geen dressing over de sla, heel erg droog. Vriendelijke serveerster wilde een korting geven maar de manager/eigenaar niet.... Een gewoon excuus was voldoende geweest maar deze kregen wij helaas ook niet... Hier komen wij dus niet meer terug... erg jammer

Beoordeling gegeven door Chris.

Voedselvergiftiging
1 11111

Bezoekdatum: 16-09-2016

Datum beoordeling: 19 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Na een leuke wandeling op de Hoge Veluwe, aten mijn echtgenote en ik een matige pannenkoek in dit restaurant. In het uur erna werd mijn echtgenote ziek, ik nog dezelfde avond. Resultaat: 3 dagen volledig van de kaart. Bij contact met de eigenaar ontkent deze glashard dat het door zijn producten kan komen. Het is uw woord tegen het mijne was zijn reactie. Neemt u het risico?

Beoordeling gegeven door R. De Vries.

Heerlijk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 juli 2014

Datum beoordeling: 14 juli 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijk eten voor kleine prijs! Kwaliteit: goed! Bediening: goed! Prijs: goed! Zal dit pannenkoekenhuis zeker aanraden! En nog een keer terug komen!

Beoordeling gegeven door Gerben.