Uitstapjes vlakbij Forellenvisvijvers De...

-in the spotlights-

De Kaap

zoelen, Gelderland (2.34km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (3.61km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, zakelijke evenementen of een groots feest.

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (3.98km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

-in the spotlights-

Forelvisserij Maurik

maurik, Gelderland (4.65km)  -  Vissen is de ultieme vorm van ontspanning en dat is precies wat je vindt bij Forelvisserij Maurik. Vang je forel vis voor het avondeten!

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (5.61km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Vrije markt Wamel

wamel, Gelderland (6.06km)  -  In het landelijke Wamel vind je een gezellige snuffelmarkt met ruim 350 kramen. Ook kun je hier zelf je spulletjes verkopen.

't Pannekoekhuis Sturms

elst, Utrecht (6.48km)  -  Tachtig soorten pannekoeken en een groot bos: dat is een ideale combinatie. Maak eerst een flinke boswandeling en geniet daarna van een ambachtelijk bereide pannekoek!

De Breierij

beneden-leeuwen, Gelderland (7.32km)  -  De Breierij in Beneden-Leeuwen is een echt familiebedrijf! Hier staat het ambacht van breien hoog in het vaandel! Volg een rondleiding en leer alles over breien en breitechnieken.

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht (7.33km)  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

Landgoed Zuylestein

leersum, Utrecht (7.8km)  -  Landgoed Zuylestein brengt iedereen terug naar de tijd van prinsen en prinsessen. Het landhuis ligt in een prachtig historisch park.

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (9.1km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (9.22km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (9.23km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Forellenvisvijvers De Kamphoeve