1

Uitstapjes vlakbij Streekmuseum Baron van Brakell

Forellenvisvijvers De Kamphoeve

ommeren, Gelderland (2.64km)  -  Kom forellen vissen bij Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎. Hier, in het hart van de Betuwe, vind je ruime en goedgevulde visvijvers. Hengelen maar!

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (3.6km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, zakelijke evenementen of een groots feest.

Wipeout (bekend van tv!)

zoelen, Gelderland (4.96km)  -  Ken je Wipeout nog van televisie? Probeer het nu zelf ook en ga de hilarische uitdagingen aan, op het land en in het water!

De Kaap

zoelen, Gelderland (4.97km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Forelvisserij Maurik

maurik, Gelderland (5.31km)  -  Vissen is de ultieme vorm van ontspanning en dat is precies wat je vindt bij Forelvisserij Maurik. Vang je forel vis voor het avondeten!

't Pannekoekhuis Sturms

elst, Utrecht (5.55km)  -  Tachtig soorten pannekoeken en een groot bos: dat is een ideale combinatie. Maak eerst een flinke boswandeling en geniet daarna van een ambachtelijk bereide pannekoek!

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (5.94km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

Pannekoekhuis De Grebbeberg

rhenen, Utrecht (6.3km)  -  Na een dagje Ouwehands Dierenpark is het bij Pannekoekhuis De Grebbeberg heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

Museum Tweestromenland

beneden-leeuwen, Gelderland (6.81km)  -  Duik in het leven van de inwoners van het Land van Maas en Waal in het museum Tweestromenland!

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht (6.87km)  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

Vrije markt Wamel

wamel, Gelderland (7.09km)  -  In het landelijke Wamel vind je een gezellige snuffelmarkt met ruim 350 kramen. Ook kun je hier zelf je spulletjes verkopen.

De Breierij

beneden-leeuwen, Gelderland (7.16km)  -  De Breierij in Beneden-Leeuwen is een echt familiebedrijf! Hier staat het ambacht van breien hoog in het vaandel! Volg een rondleiding en leer alles over breien en breitechnieken.

Flipje- en Streekmuseum Tiel

tiel, Gelderland (7.41km)  -  Het gezellige bessenmannetje Flipje staat al te wachten! Bij Flipje- en Streekmuseum Tiel ontdek je alles over jam, De Betuwe en Tiel.

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (7.64km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Landgoed Zuylestein

leersum, Utrecht (7.76km)  -  Landgoed Zuylestein brengt iedereen terug naar de tijd van prinsen en prinsessen. Het landhuis ligt in een prachtig historisch park.

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (8.15km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

Metropole Druten

druten, Gelderland (8.63km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

Janssen Pannenkoekenhuis

leersum, Utrecht (8.91km)  -  Op het sfeervolle kerkplein van Leersum bevindt zich Janssen Pannenkoekenhuis. In de omgeving zijn veel leuke wandel- en fietsroutes te doen.

Beleefboerderij De Eekhoeve

veenendaal, Utrecht (8.99km)  -  Wil je weten waar de kaas, de melk en het vlees op je bord vandaan komen? Breng dan eens een bezoekje aan beleefboerderij De Eekhoeve in Veenendaal!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Streekmuseum Baron van Brakell