Uitstapjes vlakbij Streekmuseum Baron van Brakell

Appelcafé, Boerenwinkel en Educatiecentrum Natuurlijk Gruun

ommeren, Gelderland (0.15km)  -  Bij Natuurlijk Gruun in de Betuwe leer je namelijk alles over deze en andere fruitsoorten. Spring in een fruitkist voor een ritje door de boomgaarden en drink vervolgens een kop koffie met appelgebak in het Appelcafé.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎

ommeren, Gelderland (2.64km)  -  Kom forellen vissen bij Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎. Hier, in het hart van de Betuwe, vind je ruime en goedgevulde visvijvers. Hengelen maar!

geopend open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

De Tuyncaemer Tuin

lienden, Gelderland (3.29km)  -  Bloemen, planten en een rijkgevulde moestuin. De Tuyncaemer is een prachtige plek om te genieten van de natuur.

open op zondag 

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (3.6km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, maar ook voor allerlei zakelijke evenementen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)344 641 859 

Wipeout (bekend van tv!)

zoelen, Gelderland (4.96km)  -  Ken je Wipeout nog van televisie? Probeer het nu zelf ook en ga de hilarische uitdagingen aan, op het land en in het water!

elke dag geopend 

De Kaap

zoelen, Gelderland (4.97km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek de leukste events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega’s.

geopend op afspraak of bel +31 (0)344 745 400 

Forelvisserij Maurik

maurik, Gelderland (5.31km)  -  Vissen is de ultieme vorm van ontspanning en dat is precies wat je vindt bij Forelvisserij Maurik. Vang je forel vis voor het avondeten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

't Pannekoekhuis Sturms

elst, Utrecht (5.55km)  -  Tachtig soorten pannekoeken en een groot bos: dat is een ideale combinatie. Maak eerst een flinke boswandeling en geniet daarna van een ambachtelijk bereide pannekoek!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (5.94km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenrestaurant De Waterspiegel

maurik, Gelderland (6.15km)  -  Geniet bij Pannenkoekenrestaurant De Waterspiegel van een prachtig uitzicht over het water met een heerlijke pannenkoek.

elke dag geopend 

Pannekoekhuis De Grebbeberg

rhenen, Utrecht (6.3km)  -  Na een dagje Ouwehands Dierenpark is het bij Pannekoekhuis De Grebbeberg heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

elke dag geopend 

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

rhenen, Utrecht (6.45km)  -  Ga op een wild avontuur in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de reuzenpanda's in Pandasia, bespied witte leeuwen, wandel onder slingerende orang-oetans door of hang zelf de beest uit in de speeljungle.

elke dag geopend 

Jungle vergaderarrangement in Ouwehands Dierenpark

rhenen, Utrecht (6.45km)  -  Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt drie verschillende vergaderarrangementen aan. Ook is de dierentuin een unieke feestlocatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)317 65 02 00 

Restaurant en bowling Molen De Zwaluw

kesteren, Gelderland (6.56km)  -  Vier een feestje, eet een hapje of gooi een streak in een sfeervolle locatie in hartje Nederland: Molen De Zwaluw!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pitch&Putt Golf Maurik

maurik, Gelderland (6.6km)  -  Pitch&Putt Golfbaan Maurik ligt op het recreatieterrein 'Het Eiland van Maurik'. Naast golfen kunnen er vele andere activiteiten worden ondernomen!

geopend, 's maandags gesloten 

Bewonder een leven van adel op Kasteel Amerongen

amerongen, Utrecht (6.77km)  -  Bewonder een leven op stand in Kasteel Amerongen, prachtig gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug. Het kasteel heeft één van de mooiste historische interieurs van Nederland.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag 

Museum Tweestromenland

beneden-leeuwen, Gelderland (6.81km)  -  Duik in het leven van de inwoners van het Land van Maas en Waal in het museum Tweestromenland!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Tabaksteeltmuseum Amerongen

amerongen, Utrecht (6.87km)  -  Een tabakspijp, daar zie je tegenwoordig niemand meer mee lopen. Maar vroeger was dat een heel gewoon gezicht. Ontdek de historie van tabak en hoe het gemaakt wordt in het Tabaksteeltmuseum Amerongen.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vrije markt Wamel

wamel, Gelderland (7.09km)  -  In het landelijke Wamel vind je een gezellige snuffelmarkt met ruim 350 kramen. Ook kun je hier zelf je spulletjes verkopen.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag