Uitstapjes vlakbij Kaas- en botermuseum De...

Partycentrum De Weistaar

maarsbergen, Utrecht  -  Op Boerderij De Weistaar vier je met iedereen een feestje! Het partycentrum is geschikt voor een bruiloftsfeest of een andere feestavond, maar leent zich ook prima voor een kinderfeestje met boerengolf.

geopend op afspraak of bel +31 (0)33 286 19 43 

Golfclub Anderstein

maarsbergen, Utrecht (1.95km)  -  Kom tot rust tijdens het slaan van een balletje in de prachtige natuurlijke omgeving van golfclub Anderstein.

elke dag geopend 

Hoeve De Beek

woudenberg, Utrecht (2.47km)  -  Hoeve De Beek is een boerderij vol activiteiten. Fietsen en wandelen of een bezoek aan één van de themadagen: genoeg te doen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)33 277 2557 

Informatiecentrum Grebbelinie

woudenberg, Utrecht (2.47km)  -  Informatiecentrum Grebbelinie vertelt je alles over de historische verdedigingslinie die liep van Rhenen tot Bunschoten. De bouw van de Grebbelinie begon in 1744, ten tijde van de Franse overheersing. Tot aan 1939 werden er aan de linie gewerkt.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Groepsuitjes op de boerderij Bij Aaltje

woudenberg, Utrecht (2.84km)  -  Op de boerderij van Bij Aaltje aan de Linie is iedereen binnen no time een boer(in). Volg de boerenstoomcursus of ga lekker boerensporten in de wei. De dag eindigt met het echte buitenleven: koken op een houtvuur!

's zondags gesloten 

Recreatiegebied en strand Henschotermeer

woudenberg, Utrecht (3.81km)  -  Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt het Henschotermeer met zijn mooie strand. Hier kun je heerlijk zwemmen en relaxen.

elke dag geopend 

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (3.82km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut.

elke dag geopend 

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (4.2km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

geopend op afspraak of bel +31 (0)343 20 60 01 

Openluchtzwembad 't Willaer

scherpenzeel, Gelderland (4.29km)  -  Neem voor dag en dauw een duik in het water en spetter er op los! Toch liever wat later actief? Ook dan is zwembad 't Willaer in Scherpenzeel open.

gesloten, open van  30 april t/m 27 augustus, van 07:00 uur tot 19:30 uur 

Met je team op bezoek bij de boer met Farm Visit

leusden, Utrecht (4.84km)  -  Benieuwd hoe het leven van een boer(in) er uitziet? Bij Farm Visit neem je een kijkje achter de schermen op een boerderij met je bedrijf.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 16 28 41 

Kringloop Leusden

leusden, Utrecht (5.35km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Leusden. Drink een lekker bakje koffie en shop je spullen bij elkaar.

's zondags gesloten 

Uitkijktoren Uilentoren

leersum, Utrecht (5.38km)  -  Kom een dagje de uitkijktoren Uilentoren in Leersum beklimmen en ontdek de mysterie van het historische Landgoed Lombok!

elke dag geopend 

Bosbad Leersum

leersum, Utrecht (5.43km)  -  Bij mooi weer geniet je van het water en de zon bij Bosbad Leersum, een openluchtzwembad met drie baden, een glijbaan en een zonneweide.

gesloten, open van  30 april t/m 4 september, van 07:00 uur tot 19:00 uur 

Pannenkoekenhuis Bergzicht Woudenberg

woudenberg, Utrecht (5.55km)  -  Pannenkoekenhuis Bergzicht is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, vlakbij het Henschotenmeer. In de omgeving zijn volop mogelijkheden voor mooie fiets- en wandeltochten.

elke dag geopend 

Landgoed Den Treek-Henschoten

woudenberg, Utrecht (5.55km)  -  Landgoed Den Treek-Henschoten is een prachtig stukje natuur in de buurt van Woudenberg. In dit bosrijke gebied vind je kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterroutes. Het bos is ook populair bij mountainbikers.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Kaap

doorn, Utrecht (5.78km)  -  Ontdek Uitkijktoren De Kaap en beklim de 25 meter hoge toren die op de 40 meter hoge Doornse Kaap staat. Geniet van het mooiste uitzichten over Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuis Leersums Laarsje

leersum, Utrecht (6.18km)  -  Op het sfeervolle kerkplein van Leersum bevindt zich pannenkoekenhuis Leersums Laarsje. In de omgeving zijn veel leuke wandel- en fietsroutes te doen.

elke dag geopend 

De Pyramide van Austerlitz - speeltuin en lunapark

woudenberg, Utrecht (6.6km)  -  De Pyramide van Austerlitz heeft een uitgebreide speeltuin en het lunapark. Met botsauto’s, een treintje, draaimolens en meer, staan garant voor uren speelplezier.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Pyramide van Austerlitz

woudenberg, Utrecht (6.6km)  -  Beklim de Pyramide van Austerlitz en ontdek het bijzondere uitzichtpunt uit de tijd van Napoleon, dat midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug is gebouwd.

geopend, 's maandags gesloten 

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (6.74km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

elke dag geopend