Kaas- en botermuseum De Weistaar
Kaas- en botermuseum De Weistaar

Bij boerderij De Weistaar in Maarsbergen kun je niet alleen terecht voor feesten en evenementen, maar ook voor het kaas- en botermuseum. Hier zie je hoe kaas en boter wordt gemaakt door middel van een video! Bezoekers kunnen ook een spel spelen over spreekwoorden en gezegdes. In de bijgelegen kaasmakerij vind je alles wat je nodig hebt om kaas te maken en kaas in alle soorten, maten en smaken. Geniet in de lunchroom van een lekker broodje of een stukje taart.

Naast het kaas- en botermuseum beschikt De Weistaar ook over een partycentrum. Hier worden voor groepen allerlei binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd, zoals boerengolf en klootschieten. Het partycentrum is ook af te huren voor een bruiloftsfeest of andere feestavond.

Kaas- en botermuseum De Weistaar in Maarsbergen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kaas- en botermuseum De Weistaar