Uitstapjes vlakbij Het Bijenhuis Wageningen

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (1.38km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (1.73km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

Beeldengalerij Het Depot

wageningen, Gelderland (1.97km)  -  Kunstliefhebbers willen Het Depot Beeldengalerij in Wageningen niet missen! Zowel binnen als buiten staat het vol met prachtige beelden. Wandel door de prachtige arboreta rondom de galerij en geniet van kunst en natuur.

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (2.15km)  -  Het pad van de Vrijheid biedt wandelaars de mogelijkheid om al wandelend, vrijheid te herdenken, te beseffen, te beleven en te vieren. Onderweg kom je langs allerlei sporen van de Tweede Wereldoorlog.

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (2.48km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (2.95km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

Manege Zonder Drempels

bennekom, Gelderland (2.98km)  -  Manege Zonder Drempels is een manege met hart voor mens en dier! Ze bieden kinderen en volwassenen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) plezier en ontspanning door huifbedritten te verzorgen en appartementen in te richten voor vakanties.

Arboretum Oostereng

wageningen, Gelderland (3.07km)  -  Eerst wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Deze verwilderde botanische tuin is sindsdien helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaargemaakt om bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (3.11km)  -  Biologische groenten en fruit in alle kleuren vind je binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij was ooit de moestuin van koning Willem III. Uit die tijd dateert nog de prachtige historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

Groepsaccommodatie Boerderij Hoekelum

bennekom, Gelderland (3.16km)  -  Kampeerboerderij Hoekelum biedt groepen onderdak in een landelijke omgeving. De boerderij hoort bij kasteel Hoekelum. Op de boerderij werd vroeger kaas gemaakt. Groepen hebben nu de mogelijkheid een workshop kaasmaken te volgen.

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (3.28km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

Informatiecentrum Renkums Beekdal

renkum, Gelderland (3.68km)  -  Informatiecentrum Renkums Beekdal is mooi gelegen, aan de rand van het beekdal. Het centrum heeft vaste en wisselende exposities, een kleine natuurwinkel en een assortiment streekproducten. Je komt hier alles te weten over de Renkumse Poort.

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (3.74km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Bijenhuis Wageningen