Uitstapjes vlakbij Farm Fields

Plattelandswinkel et Schuurtje

lunteren, Gelderland (1.33km)  -  Bij plattelandswinkel et Schuurtje kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen. Met het verschil dat je weet waar de producten vandaan komen: uit de streek. Koop eerlijke groente, fruit, melk, boter, vlees en nog veel meer in deze knusse winkel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Klompenpad het Valkschepad

lunteren, Gelderland (1.33km)  -  Ontdek Klompenpad het Valkschepad en beleef verschillende soorten landschappen. Van eindeloze zandvlakten tot 'Celtic Fields' en door korenvelden.

elke dag geopend 

De Groenerie Harskamp

harskamp, Gelderland (2.6km)  -  Bij De Groenerie speel je in een boerenbinnentuin, vis je in de forelvisvijver of bewonder je vlinders in de vlindertuin.

's zondags gesloten 

Spectaculaire ontmoeting bij De Valk Roofvogels

lunteren, Gelderland (2.78km)  -  In Lunteren ontmoet je heel bijzondere dieren. Bij De Valk Roofvogels maak je kennis met het oude beroep van valkenier. Ontdek het zelf!

geopend op afspraak of bel +31 (0)318 46 90 53 / +31 (0)6 23 75 00 59 

IJzertijdboerderij

wekerom, Gelderland (2.94km)  -  Het leven gaat nu snel en jachtig voorbij, maar vroeger was het een stuk rustiger. Ga terug naar de eenvoud van de IJzertijd en bekijk de IJzertijdboerderij op het Wekeromse Zand.

elke dag geopend 

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland (2.94km)  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

elke dag geopend 

Landgoed de Scheleberg: bungalowpark en camping

lunteren, Gelderland (3.51km)  -  Je rijdt de lange oprijlaan op van Landgoed De Scheleberg en een gevoel van luxe vakantie overvalt je. Het park heeft mooie bungalows en comfortabele chalets. De omgeving is heerlijk, midden op de Veluwe, vlakbij heide en zandverstuivingen.

elke dag geopend 

Tropische vlindertuin De Passiflorahoeve

harskamp, Gelderland (3.52km)  -  Prachtige vlinders in allerlei kleuren fladderen rond in de vijf verschillende vlindertuinen van De Passiflorahoeve. De meest uitgebreide vlindertuin van Europa!

geopend, 's zondags gesloten 

Otterlo Actief - overnachten in een Mongoolse yurt

otterlo, Gelderland (3.68km)  -  Kampeer in stijl bij Otterlo Actief en slaap lekker in een Mongoolse yurt. En overdag is er genoeg te doen! Pak de mountainbike en verken de Veluwe.

elke dag geopend 

Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe

otterlo, Gelderland (3.7km)  -  Met een span sterke Shire Horses rijden de huifkarren van Huifkarcentrum Wouter Hazeleger over de schitterende Veluwe. Stap op en geniet van een ontspannen rit over de hei. Of maak er een dagje van met picknick of barbecue!

elke dag geopend 

Exodus Events

otterlo, Gelderland (3.91km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 02 01 210 

Minicamping De Veluwe

otterlo, Gelderland (4.17km)  -  Overnacht in het hart van de Veluwe op Minicamping De Veluwe in Otterlo. Hier kom je tot rust midden in een prachtig natuurgebied.

geopend, elke dag geopend 

Recreatiecentrum De Goudsberg

lunteren, Gelderland (4.37km)  -  Recreatiecentrum De Goudsberg beschikt over een zwembad en tennisbaan en ligt op de Goudsberg, in een bosrijke omgeving in het Gelderse Lunteren.

geopend, elke dag geopend 

Historische Collectie Korps Nationale Reserve

harskamp, Gelderland (4.44km)  -  De Historische Collectie Korps Nationale Reserve laat de geschiedenis van het korps zien, de vrijwilligers van de Landmacht.

geopend, open op woensdag en zaterdag 

Pannenkoekenhuis, speeltuin en kinderboerderij: Het Uilenbos

lunteren, Gelderland (4.46km)  -  Midden in de Lunterse bossen ligt het gezellige pannenkoekenhuis Het Uilenbos. Naast het pannenkoekenhuis ligt een grote speeltuin en kinderboerderij.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Het Bosbad Lunteren

lunteren, Gelderland (4.53km)  -  Midden in de Veluwse bossen ligt het prachtige Bosbad Lunteren. Neem een verfrissende duik!

geopend, elke dag geopend 

Puurveense Molen

kootwijkerbroek, Gelderland (4.64km)  -  Bezoek de Puurveense Molen in Kootwijkerbroek en ontdek de bijzondere levensloop van dit gerestaureerde, nieuwe rijksmonument.

open op zaterdag 

Uitkijktoren De Koepel

lunteren, Gelderland (4.92km)  -  Beklim Uitkijktoren De Koepel in Lunteren in Gelderland en ontdek de rijke geschiedenis van het Lunteren en het Lunterse Buurtbosch.

geopend, 's maandags gesloten 

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.96km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-53 86 40 90 

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (4.99km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

geopend op afspraak of bel +31 (0)318 265 265 

Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

Exclusief: 35% korting op je tickets! Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Farm Fields