Uitstapjes vlakbij Farm Fields

Plattelandswinkel et Schuurtje

lunteren, Gelderland (1.33km)  -  Bij plattelandswinkel et Schuurtje kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen. Met het verschil dat je weet waar de producten vandaan komen: uit de streek. Koop eerlijke groente, fruit, melk, boter, vlees en nog veel meer in deze knusse winkel.

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland (2.94km)  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

Exodus Events

otterlo, Gelderland (3.91km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.96km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (4.99km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (5.03km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

OERRR speelnatuur Mosselse Zand

otterlo, Gelderland (5.45km)  -  Wie durft er stoer in een boom te klimmen? En wie maakt de mooiste hut? Kom geulen graven in het zand en vul ze met water uit de pomp! Kinderen leven zich helemaal uit in OERRR speelbos Mosselse Zand bij Otterlo.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (5.57km)  -  Stap in voor een rondvlucht, doe een helikopterdropping of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft bij HeliFlight!

Sauna De Veluwe

lunteren, Gelderland (6.07km)  -  Sauna & Beauty De Veluwe ligt direct naast het station in Lunteren. Geniet hier van de sauna's en diverse behandelingen. Tijd om te ontspannen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Farm Fields