Kröller-Müller Museum


-advertentiepositie-Kröller-Müller Museum

Maak kennis met de inspirerende kunstcollectie van het Kröller-Müller Museum in de prachtige omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ontdek de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld, wandel met de podcatcher door de grootste beeldentuin van Europa en luister naar de bijzondere verhalen en anekdotes achter het kunstwerk. Hier raak je niet uitgekeken!

Dagje uit bij het Kroller Muller

Ontmoet Van Gogh

Ervaar de unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur. In het Kröller-Müller komt al het schone samen! Te midden van 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen vind je de tweede grootste Van Gogh-verzameling ter wereld. Met bijna negentig van zijn schilderijen en ruim honderdtachtig van zijn etsen. Laat je ook verwonderen door de topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Op avontuur door de beeldentuin

Het Kröller-Müller wordt omgeven door de grootste beeldentuin van Europa, waar ruim honderdzestig sculpturen zijn verstopt. Hier val je van de ene in de andere verbazing. In de tuin van 25 hectare ontwaar je op onverwachte plekken sculpturen van beeldbepalende kunstenaars als Auguste Rodin, Henry Moore en Jean Dubuffet. Loop ook vooral even langs de twee paviljoens van Aldo van Eyck en Gerrit Rietveld, waar juweeltjes uit de jaren zestig een plaats hebben gekregen.

Tip: combineer je bezoek aan het Kröller-Müller Museum met een heerlijke picknick, wandeling of fietstocht op de Hoge Veluwe!

Grootste Van Gogh collectie en beeldentuin vind je in Kr�ller M�ller Museum te Otterlo

Kröller-Müller Museum in Otterlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek krollermuller.nl

Foto: Kröller Müller Museum © Wieneke Hofland
Foto: Kröller Müller Museum © Wieneke Hofland
Foto: Kröller Müller Museum © Marjon Gemmeke
Foto: Kröller Müller Museum © Marjon Gemmeke
Foto: Kröller Müller Museum © Wieneke Hofland
Foto: Kröller Müller Museum © Wieneke Hofland