1

Uitstapjes vlakbij Golfbaan Landgoed Welderen

Kerkmuseum Elst

elst, Gelderland (2.85km)  -  In de Grote Kerk van Elst liggen allerlei overblijfselen van de Romeinen en Bataven. In het Kerkmuseum is van alles te vinden over de bijzondere geschiedenis van deze plaats.

Ballorig Arnhem

arnhem, Gelderland (3.57km)  -  Megatrampolines voor de grotere kinderen, een speciaal gedeelte voor peuters en wifi en een terras voor ouders. Bij Ballorig Arnhem vermaakt iedereen zich.

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (3.91km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (4km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (4.74km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

GelreDome

arnhem, Gelderland (4.95km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (5.01km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

Mountain Network Arnhem

arnhem, Gelderland (5.55km)  -  Hoogtevrees? Schraap al je moed bij elkaar en ga een dagje klimmen bij Mountain Network Arnhem. De moderne, uitgebreide klimhal heeft ook een highrope parcours en abseilpiste.

Betuws Oorlogsmuseum The Island

heteren, Gelderland (5.57km)  -  In de Tweede Wereldoorlog was de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen veranderd in een gevaarlijk oorlogsgebied, waar zo'n zestien nationaliteiten vochten. Ontdek er alles over in het Betuws Oorlogsmuseum 'The Island'.

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (6.25km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (6.54km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (6.66km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfbaan Landgoed Welderen