Watergoed Valburg


-advertentiepositie-Watergoed in Valburg

Watergoed is gevestigd in Valburg, tussen Arnhem en Nijmegen, aan het fraaie strandpark Slijk-Ewijk. Wat deze locatie zo speciaal maakt, is dat zakelijke evenementen kunnen worden gecombineerd met sportieve en avontuurlijke activiteiten. Ook is er een strandclub en een restaurant.

Op het terrein van Watergoed staan meerdere sfeervolle accommodaties, waaronder de Boerderij, de Kapschuur en het Paviljoen. Alle ruimtes zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te gebruiken en geschikt voor het houden van bijeenkomsten. Bekijk de website van Watergoed voor een overzicht van alle locaties en mogelijkheden.

Tip: Begin de dag met een vergadering en eindig die met een gezamenlijke lunch. In de middag kan dan met het gezelschap worden genoten van één of meerdere sportieve activiteiten. 's Avonds sluit je de dag af met een buffet of barbecue.

Watergoed Valburg in Valburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.watergoed.nl

Foto: Watergoed.
Foto: Watergoed.
Foto: Watergoed.
Foto: Watergoed.