Autopuzzeltocht langs de mooiste kastelen van Utrecht
Puzzeluitje.nl

Kastelen, kastelen en nog meer kastelen. Utrecht staat er vol mee! Wil je er heel veel op één dag zien? Volg dan de Utrechtse Kastelen route (53 kilometer). Maar gewoon linea recta van het ene naar het andere kasteel knorren is natuurlijk veel te makkelijk. Los samen met je gezin, vrienden of collega's pittige raadsels op en puzzel jezelf naar de volgende bestemming met de spannende autopuzzeltocht van Puzzeluitje.nl. Je trip start bij het Liniepad (een wandeling langs de Hollandse Waterlinie) en komt via pittoreske dorpjes, fruitautomaten, leuke boerenwinkels en nog veel meer prachtige plekjes uit in het schattige Echteld. Hoe? Dat mogen jullie dus lekker zelf uitvinden!

Autopuzzeltocht

Met een autopuzzeltocht van Puzzeluitje.nl ga je op pad door de mooiste streken van Nederland. Met een auto vol (of gezellig met z'n tweeën) tour je de hele middag rond. De puzzeltocht is geschikt voor groepen tot en met vijf personen. Daag jezelf en je familie, vriendenclub of collega's uit en werk vooral goed samen. Dat is nog eens quality time!

  • Gaaf: de navigatie werkt met bolletje-pijltje, net als bij een echte rally!

Road book of app

Vandaag op pad? Dat kan! Zodra je de puzzeltocht online bestelt, kun je meteen op pad met het (digitale) road book of met de Puzzeluitje.nl-app. Alles wat je nodig hebt, komt direct binnen via je mailbox. Welk van deze opties het wordt, kies je zelf wanneer je je tour bestelt via de website. Lees direct hoe het allemaal in zijn werk gaat!

Puzzeluitje.nl in Schalkwijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek puzzeluitje.nl

Tuf van kasteel naar kasteel. Foto: Puzzeluitje.nl
Rijd langs de mooiste plekjes van Utrecht. Foto: Puzzeluitje.nl
Tuf van kasteel naar kasteel. Foto: Puzzeluitje.nl
Tuf van kasteel naar kasteel. Foto: Puzzeluitje.nl
Tuf van kasteel naar kasteel. Foto: Puzzeluitje.nl
Het roadbook. Foto: Puzzeluitje.nl
Tuf van kasteel naar kasteel. Foto: Puzzeluitje.nl
Ontdek verborgen Utrechtse pareltjes. Foto: Puzzeluitje.nl