Dagje Uit met Kinderen Schalkwijk en omgeving

Gevonden in de buurt van Schalkwijk:

-in the spotlights-

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (4.55km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (7.45km)  -  Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad Kids is een avontuurlijk pad dat helemaal gericht is op kinderen.

Kinderboerderij IJsselstee

nieuwegein, Utrecht (7.78km)  -  Kinderboerderij IJsselstee is een plek waar kinderen en (groot)ouders gezellig met alle boerderijdieren kunnen knuffelen. Er wonen hier konijnen, geiten, ezels, varkens en nog veel meer nieuwsgierige dieren.

Speeltuin Fort Luna

utrecht, Utrecht (8.84km)  -  In speeltuin Fort Luna ga je op ontdekkingsreis in de natuur. Speel met zand en water, zoef van de kabelbaan of knutsel in het gezellige honk.

-in the spotlights-

Slottuintheater Zeist

zeist, Utrecht (9.83km)  -  Het Slottuintheater is een openluchttheater op een prachtige locatie: in de tuinen van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. De voorstellingen zijn gratis. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn er regelmatig voorstellingen. Check het programma.