Kasteeltoren IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (0.98km)  -  De geschiedenis van IJsselstein herleeft in de Kasteeltoren. Acteurs vertellen het verhaal van de kasteelbewoners en er zijn speciale rondleidingen voor kinderen.

Pannenkoekenhuis en Midgetgolfbaan De Roozeboom

ijsselstein, Utrecht (1.22km)  -  Bij De Roozeboom kun je eerst een sportief potje midgetgolf spelen. Op het gloednieuwe parcours CrazyGolf speel je op kunstgras en kom je spectaculaire hindernissen tegen. Na afloop staat de pannenkoek voor je klaar.

Museum IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (1.23km)  -  Leer alles over de geschiedenis van IJsselstein bij Museum IJsselstein! De geschiedenis komt hier bijna tot leven...

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (1.3km)  -  Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

Intratuin IJsselstein

benschop, Utrecht (1.74km)  -  Bloemen, planten, hangmatten en een gezellig tuincafé. Intratuin IJsselstein biedt alles voor een leuk middagje uit!

Monkey Town IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (1.9km)  -  Rennen, klimmen, glijden springen, het kan allemaal in Monkey Town IJsselstein. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Kinderboerderij IJsselstee

nieuwegein, Utrecht (3.43km)  -  Kinderboerderij IJsselstee is een plek waar kinderen gezellig met dieren kunnen knuffelen. Er wonen op de boerderij konijnen, geiten, ezels, varkens en nog veel meer nieuwsgierige dieren.

Mountain Network Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (4.49km)  -  Kom klimmen onder de rook van Utrecht. Dit onderscheiden klimcentrum van Nieuwegein is zeer indrukwekkend. Naast klimmen is het ook mogelijk om lekker te eten.

Bowling en Partycentrum Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (4.58km)  -  Maak van het oer-Amerikaanse bowlen een interculturele ervaring! Geniet na het bowlen bijvoorbeeld van een Javaans buffet, kom tafelgrillen of boek bijvoorbeeld één van de bbq-arrangementen.

Jumpsquare Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (4.75km)  -  Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jumpsquare Nieuwegein en ontdek de verschillende attracties zoals de Tumbling lane, waar je al je tricks kunt oefenen of doe één van de uitdagende Airpark parcours.

Huur een oldtimer

nieuwegein, Utrecht (4.82km)  -  Maak een plezierritje of huur een oldtimer voor de bruiloft. Met de oldtimers van huureenoldtimer.nl steel je de show.

Museumwerf Vreeswijk

nieuwegein, Utrecht (4.93km)  -  Museumwerf Vreeswijk biedt met exposities en gerestaureerde oude schepen inzicht in de oude scheepsbouw, de aandrijving van vroegere schepen en de gangbare typen destijds. Het museum restaureert ook oude schepen.

Fotoshoot met persoonlijke fotoglossy

utrecht, Utrecht (5km)  -  Schitter samen met vriendinnen in een professionele studio tijdens een fotoshoot van Fotoglossy. Leuk als vrijgezellenfeestje! Het resultaat is een prachtige glossy met jullie eigen foto's.

Stedelijk Museum Vianen

vianen, Utrecht (5.61km)  -  In het Stedelijk Museum Vianen is er werk van hedendaagse kunstenaars en historisch erfgoed van de stad te zien.

Kasteel Montfoort

montfoort, Utrecht (6.03km)  -  In de sprookjesachtige setting van Kasteel Montfoort voel je je een echte graaf of gravin.

Wijnproeverij Proef & Plezier

montfoort, Utrecht (6.29km)  -  Wijnproeverij Proef & Plezier in Montfoort biedt leerzame en laagdrempelige wijnproeverijen, waar je zonder kennis van wijn kunt genieten!

Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under

nieuwegein, Utrecht (6.63km)  -  Voor wavesurfen of bodyboarden hoeft het niet zonnig te zijn. Bij Down Under bedwing je de golven lekker binnen. Pak een bodyboard of waveboard en probeer de Wavesurfer. Op vrijdag- en zaterdagavond extra gaaf met feestelijke discoverlichting!

Museum Hoge Woerd

de meern, Utrecht (6.65km)  -  Zo'n 2000 jaar geleden stond er een enorm fort op de plaats van Castellum Hoge Woerd. Het huidige fort herbergt geen Romeinen meer, maar overblijfselen uit het Romeinse Rijk wat hier eens heerste.

Ontdek verborgen raadsels en gevaren en red de mensheid

utrecht, Utrecht (6.65km)  -  Zet de VR bril op om te zien wat niemand anders ziet en probeer te ontsnappen aan de tijd, zombies te verslaan of een bom te ontmantelen. Lukt het jullie de grote beroving voor elkaar te krijgen uit de populaire Netflix serie La Casa de Papel?

Baby Spa & Wellness Joli Bébé

montfoort, Utrecht (6.68km)  -  Met een zwemkraagje genieten baby's van de vrijheid van lekker rondtrappelen in de spa voor baby's van Joli Bébé. Ook voor babymassages ben je hier aan het goede adres.

Zwembad Den Hommel

utrecht, Utrecht (6.85km)  -  Duik in het warme recreatiebad van Zwembad Den Hommel in Utrecht en roetsj van de zeventig meter lange glijbaan af, trotseer de stroomversnelling en ontspan in het bubbelbad.

GlowGolf Houten

houten, Utrecht (7.34km)  -  Bezoekers wanen zich diep in de oceaan omringd door de vissen en het koraal tijdens een potje GlowGolf in Houten!

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (7.75km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Circus Tadaa